Diyette olanlar! Nasıl bir vücuda sahip olmak istiyorsunuz?

fiyuce her 2 halinde de çok güzelsn cnm umarım hedefine ulaşırsın.

yok cnm ya:1no2: ilk resme sadece bi daha o hale gelmicem demek icin bakıyorum suan...
üstteki resimden 6kilo azım
alttaki resimden 3-4kg fazlayım
bi alttaki resme doneyim ahhh ahhhhhsenağlama:a015:

haydi kızlar diyetisyene benimde fazlalıklar var:çok üzgünüm: kendi başımıza veremeyiz aslında kendi cabalarımzılada verebliriz ama sağlıksız olur cilt kırışması sac dökülmesi qibi sorunlara yol acar, en sağlıklsı diyetsyen herkeze sağlıklı hoş qörünümler dilerim:teselli:

sadece can simitlerimden kurtulmak istiyorum çünkü şuan diyetle ve sporla göbek kalmadıda can simitlerinden kurtulmak okadar kolay olmuyo:(

özellikle belimden ve sırtımdan incelmek istiyorum,altım 38 giyiyor genelde bazen 40..
ama üstüm 42..bunda sütlü göğüslerinde katkısı var sanırım :))))))))

Benimde boy 1.76 kilo 110. Yaş ve bi bayan olarak çok büyük bi rakam utanç verici bi rakam hatta..
Hormonlarım tedavi altında olsa da tedbiri elimden bırakmamak için geçen hafta spora başladım beslenmeme de 1 aydır dikkat ediyorum
70 e düşsem yeter bana umarım en kısa zamanda "Diyet Başarı Öyküleri" ne önceki ve sonraki halimi koyarak benim gibi zayıflamak için umuda ihtiyacı olanlara örnek olurum..
Benim en çok basenim var inşallah fazlasıyla taşıdığım bu kilolara veda edeceğim :jeyyar:

şu fındık göbüşüm ve simitlerim gitse yeter,
benden güzeli olmaz o zaman zemuszemus
Geçen hafta 57 kiloydum , şimdi 55 hedefim 50
Boyum 1,64 , yaşım 27

Ben aldigim kilolari direk gobek ve sirt bolgesine aldigim icin, oralarim erisin yeter. Kolum, yuzum ince, guzel. Bacaklar uzun ince, sutun gibi. Ama gobek isi bozuyor. Duz bir karin istiyorum.
Bu arada boyum 1.75, kilo 69. Soyle 60-65 kilo araligina dussem yeter herhalde.

Back