almanyadan geldimde 100 kilo ciwarındaydım bikac sene 90 larda gesdim sonra da 74 e kadar düstüm bi ara yine 80 ciwarlarına cıktım yine bi düsüs yasadım we artık 67 kiloyum arkadaslar we rejim bile yapmadım kendi kendine gitti hayatım boyunca hic zayıf olmadım ben 29 yasındaım we düstüüm en az kilo su anki kilom 67 yuwarlak hatlarım war gögüsler kalca dolgun bel ince cok zayıf olamam ztn ama boyuma göre 61 fln olmak istiorum we zayıflık bana yakısırmı artık bunu cok merak ediorumbende kızlar 50-55 olıyım başka bi şekıl olmak istemem giydigim yakışsın oram buram çıkmasın tamam
kız one öyle temelli tahta gibi hiç göğüsde yok valla benim boyum 165 kilom 54 begeniyorum fiziğimi ama accık kacırayım yemegi hemen midem ve göbeğim cıkıyo ah o can simitleri önceden bendede vardı ıyy alim carpıyodu resmen,kötü duruyo gercektenbenimde idealimdeki vücut tipi kate moss unki...ama daha verilecek çook kilom var...senağlama
Benim idealim 1,63 boyla 52-53 kilo olabilmek.Şu an 57 kiloyum.3-4 kilo versem olucak.Yaza kadar umutluyum kendimden.Kadın dediğin hafif balık etli görünecek,fazlalık olmayacak ama.Yani göğüs olacak bel ince olacak..Halle Berry gibi mesela..Zaten öyle minyonum bende..:dance
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?