Diyette olanlar! Nasıl bir vücuda sahip olmak istiyorsunuz?

Sevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
507
1
96
Erzincan
Benim merak ettigim sudur, nasil bir vucuda sahip olmak istiyorsunuz kilolarinizi verdikten sonra????

Isteseniz kendi eski hallerinizden resim ekleyebilirsiniz yada baskataytay

ben benim en cok istedigim vucut seklini gösterim size, ne cok zayif ne cok sisko yani tam ortasi

Benim merak ettigim sudur, nasil bir vucuda sahip olmak istiyorsunuz kilolarinizi verdikten sonra????

Isteseniz kendi eski hallerinizden resim ekleyebilirsiniz yada baskataytay

ben benim en cok istedigim vucut seklini gösterim size, ne cok zayif ne cok sisko yani tam ortasi

canım ben de hep bahsediyorum boyumdan,iri kemiklerimden:)))işte ben de şimdi pınar altuğ un görünüşünün 5 kilo fazlası gibi görünüyorum,yandan baya inceyimnaniknanik tuğba özay vücuduna benziyor benimkisi yani(bu kadının kişiliğini hiç sevmedim,ama napim vücut olarak benziyorumtaytay

benim şöyle olayım takıntım yok istediğim tek şey pantolon giyince pörtlemeyen göbek ve belin yanından fırlayan halkamsı şey

:-)paylaşım için teşekürler

Eklentiler

• $3[1].jpg
    $3[1].jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 177
benimde idealimdeki vücut tipi kate moss unki...ama daha verilecek çook kilom var...senağlama

Eklentiler

• $katemoss1PA1604_468x550.jpg
    $katemoss1PA1604_468x550.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 153
  • $Kate_Moss_Calvin_Klein.jpg
    $Kate_Moss_Calvin_Klein.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 171
  • $kate-moss.jpg
    $kate-moss.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 136
  • $24204-kate-moss-sex-e-screensaver.jpg
    $24204-kate-moss-sex-e-screensaver.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 121
benim leğen kemiğim gniş kemiklerimde geniş o yüzden kate moss gibi olamam kim gibi olmak isterim bilmiom ben 50 kg olayım zaten bişeye benzerim :))

nevbahar 55 kg de oluo mu öyle wala ben 55 olsam göbek atıcam öyle oynıcam ki kalan kilolarım göbek atmaktan gidicek :)
ama gidicek

ehehe evet oldukça zayıf :1yes2: ama ben öyle seviyorum vücutta bir gr yağ olmicak angelina jolie misali..inşallah ben de ööle olcam :hooray:

dolorescim aynı yerden başlamışız ama sen benden 2 kg daha fazla vermek istiyosun :)
ben 50 olsam yeter 48 olursam çok kötü olurum yav yüzüm falanda çöker
hayırlısı olsun bi 50yi göreydim

arkadaslar ben kime benzemek istiyorsunuz diye sormadim yani sakin yanlis anlasilmasin ben sadece o vucut tipine benzemek veya ne bileyim ama illahi suna benzemek istiyorum diye birsey sormadim. sakin yanlis anlasilmasin zaten her insan farkli oldguu icin hepsi farklidirsengözlerimebaksanab

yasemincim kast ettiğini anladık zaten genelde de vücut tipi örneği verildi ama dediğim gibi şöle olayım böle olayım amacım yok tek istediğim 50 kilo olmak yeniden ama senin gösterdiğin resim güzelmişde ben pigmeyim öyle olmaz bende ehue :)

valla gisele bündchen gibi olayım isterdim ama bunun için (onun boyuna göre oranlarsak) benim 40 kilo olmam gerek=)
eee bu da imkansız yahu..

benim en büyük hayalim giydiğim bluzu pantolonumun içine sokabilmek.yani artık pantolonun üzerine kapatsın diye bol şeyler giymeyeceğim bir vücuda sahip olmak isterdim.

ben eski zeynep olayım yeter evlenince 92ye cıktımda,eskiden 60yı gectigimi hatırlamazdım boyumda 170.off off kilolu çok mutsuzum.allahım yardım et sen bize!!!

valla ben geçen yaz 141 kiloydum 66 beden giyiyordum şimdi 58 beden rahat oluyo tek isteğim 42-46 beden olmak her mağazadan beğendiğim şeyi alıp giymek az kaldı 1,5 yıl sonra bu da olcak inşallah 33 kilo verdim daha da vercem ama sonra estetikle derilerini gerdirmem gerekecekmiş diyetisyenim öyle dedi yapabilirmiyim bilmiyorum işin maddi boyutu biyana bi de dini boyutu var onu iyice araştırıcam sonra karar vericem tabi

bende kızlar 50-55 olıyım başka bi şekıl olmak istemem giydigim yakışsın oram buram çıkmasın tamam

Back