• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz zayıflama lütfen yardimmm

OykuUgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
52
0
36
İçel Mersin
Herkese merhaba. Benim boyum 1.63 kilom 62. Yaklaşık 7 kilo kadar vermem gerekiyor bi sure karbonhidrat diyeti yaptim teyzemle birlikte o 5 kilo kadar verdi 2 hafta icinde vermeyede devam ediyor fakat bizde surekli tavuk bulunmuyor eti de ben yemiyorum anlayacağınız karbonhidrat diyeti bana uymadi.Acikcasi diyet bana uymuyor. Simdi her aksam yuzmeye basladim.sporada yazilicam sorum şu ki bunlarin yaninda hizli kilo vermem icin yapmam gereken nedir?

bendee aynı boyda ve aynı kilodayım daha önce 55 kiloya düşmüştüm o zaman cok begeniyordum kendimi ama şimdi diyet yapamıyorum ve tamamende ac kalamadıgımdan kilo veremiyorum birde çalışma durumum sabit oldugu için hiç hareket yok yani veremiyorum :( varsa bi iksir bende içmek istiyorum...

bendee aynı boyda ve aynı kilodayım daha önce 55 kiloya düşmüştüm o zaman cok begeniyordum kendimi ama şimdi diyet yapamıyorum ve tamamende ac kalamadıgımdan kilo veremiyorum birde çalışma durumum sabit oldugu için hiç hareket yok yani veremiyorum :( varsa bi iksir bende içmek istiyorum...

Iksir maleseff yokk :( amaa hareket cok cok onemli. Ben simdi elimden geldigince kışa girene kadar yuzuyorum. Kum dokme gibi bir sorunla karsilastigim icinde mecbur bol su iciyorum.. bakalim sonuc neolacak. Buarada seker tuz ve unu biraktim ekmekte yemiyorum ve hiç zorlanmiyorum.

Iksir maleseff yokk :( amaa hareket cok cok onemli. Ben simdi elimden geldigince kışa girene kadar yuzuyorum. Kum dokme gibi bir sorunla karsilastigim icinde mecbur bol su iciyorum.. bakalim sonuc neolacak. Buarada seker tuz ve unu biraktim ekmekte yemiyorum ve hiç zorlanmiyorum.[/Q

evet bol su içilmesi gerekirmiş ama ben cok az içiyorum ve sıcak ortamda kalmazsam hiç içmediğim bile oluyor 3 beyazdan da uzak duruyordum taki düne kadar :( hiç mutlu değilim yedikten sonra cok pişman oluyorum yaaa

kızlar bende günde 4 litre su içmeye çalışıyorum.bu arada bende 1.63 ve 62 kg ile hamile kaldım doğum yaptım şimdi 77 kg yum. 55 olmak istiyorum. bi arkadaşım bol su ve her yemekten sonra soda içme ile 1 yılda 20 kg vermişti ve kalıcı olmuştu verdiği kilolar. bende emzirdiğim için 1 yıllık bir süreye yaymak istiyorum bu vereceğim kiloları...

Back
X