Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birde şeyi soracaktım sirke bal ve ılık su aç karnına içiliyor ya sizce nasıl,zararlı mı?proton içmek gerekir mi?
geçen Ender Saracı dinledim sabah aç karnına ılık ballı limonlu su için demişti sirke demedi
selam kızlarkaydirigubbakcemile3 ben 3 kilo verdim ve takıldım 10 gündür bi gram veremiyorummafoldumben.denemediğim şey yok gibi; günde 6 öğün yiyorum,toplam 2 yada 3 dilim ekmek gün boyu.ara öğünlerde meyve ,beyaz leblebi yada tarçınlı süt (protona teşekkürler bunun için).günde 2-3 bardak yeşil çay,1 bardak form çay,1 bardak metabolizma çayı(içine elma ,limon,tarçın,top karabiber koyuyorum kaynatıyorum) 1 bardak ender saraçın tarifi çay( maydonoz sapı,kiraz sapı,mısır püskülü,kuşburnu,yeşil çay kaynatılarak yapılıo) 2-3 litre de su içiyorum.dün sandaloz sakızı denen şeyden aldım aktardan bu sabah onu da içtim üstüne de sirkeli ballı su.ama hala 59 da takılı kaldım ne yapmalıyım önerisi olan var mı,lütfen cevap yazar mısınız.öpüldünüzzemuszemus
slm arkadaşlar sirkeli ballı suyu ben denedım evt kılo verdım ama 1 ay snrasında
asırı gazdan mıdem tutu ve acıllık oldum sabah ac karnına ve gece yatarken içiyordum ama bana gaz yaptı snrada bıraktım denemedıgım bişey kalmadı ya suan bıber hapı kullanıyorum arakadasım kullandı gecen ay süper kılo verdi ben kullanıyorum hiç bişey fayda etmedi bır kutu bıttı aynı kılodayım herkezin bunyesı farklı onu anlatmak istedim
selam kızlar ,masum,sharbon ve damlizemuszemus haklısınız bu kadar ot çayı içmek zararlı olabilir,bırakıcam artık yani dönüşümlü içeceğim ,bir hafta yeşil çay ,öbür hafta metabolizma çayı,öbür hafta ender saraç çayı...zaten bu sabah mideme kıramplar girdi korktum walla:bbo: ama bu sabah 300 gram vemişim moralim yerine geldi:lepi:
bu sirkeli bal işini ben çözemedim valla herkes bişiy diyo ben sabah içiyorum bal katmıyorum içine gece yatrkende içsem mi acaba
merhapa proton snei görüyorum şuan
masumcum sabah ben içemem aman midem bulanır dersen balla iç derim elma suyu gibi oluyo hiç içemem dersen tok karnınıda içebilirsin birde gece yatarken iç uykuda yansın cayır cayır yağlar kaydirigubbakcemile3
cnm ben şöle yapıyorum sabah yürümeye gidiyorum ve çok aç oldugumd amidem bulanıyor onun için evden çıkmadan 1 bardak süt ve kurukaysı yiyorum
sonra geliyorum zaten acıkmış oluyorum sirkeli suuyumu içip bekliyorum içine bal katmıyorum kalorisi var diye
ama birde akşam içeyim yatmadan