• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenlerimizden İpuçları

bende günlük 4 dilim yiyorum ekmegii

zalimi sende çok ii vermişsin kaç ayda verdin?

benim bir hatam varda hızlı yemek yemekk

20 kez çignyin diyorlar nasıl çinnir 20 kez yahuı

kızlar birde şeyi soracaktım sirke bal ve ılık su aç karnına içiliyor ya sizce nasıl,zararlı mı?proton içmek gerekir mi?
geçen Ender Saracı dinledim sabah aç karnına ılık ballı limonlu su için demişti sirke demedi

kızlar birde şeyi soracaktım sirke bal ve ılık su aç karnına içiliyor ya sizce nasıl,zararlı mı?proton içmek gerekir mi?
geçen Ender Saracı dinledim sabah aç karnına ılık ballı limonlu su için demişti sirke demedi

ben bi süre denedim faydalı oluyo çok faydalıymış zaten ahmet maranki de söylemişti ama gece yatarken için demişti midesinde sorun olanlar varsa bal karıştırıp içebilir dedi yağları söktürüyomuş

proton çok teşekkürler verdiğin bilgiler içn :) yalnız ara öğünler konusunda sıkıntım var. yani bu han demişsin ya bir avuç kuru üzüm, 1 avuç leblebi diye ikisini birlikte mi yememizi öneriyorsun yoksa ya 1 avuç leblebi ya da bir avuç kuru üzüm mü:S anlayamadım:D cevap verirsen çok sevinirim:) ben cevap yazmasam da çok iyi takip ediyorum seni:) teşekkürler:)

selam kızlarkaydirigubbakcemile3 ben 3 kilo verdim ve takıldım 10 gündür bi gram veremiyorummafoldumben.denemediğim şey yok gibi; günde 6 öğün yiyorum,toplam 2 yada 3 dilim ekmek gün boyu.ara öğünlerde meyve ,beyaz leblebi yada tarçınlı süt (protona teşekkürler bunun için).günde 2-3 bardak yeşil çay,1 bardak form çay,1 bardak metabolizma çayı(içine elma ,limon,tarçın,top karabiber koyuyorum kaynatıyorum) 1 bardak ender saraçın tarifi çay( maydonoz sapı,kiraz sapı,mısır püskülü,kuşburnu,yeşil çay kaynatılarak yapılıo) 2-3 litre de su içiyorum.dün sandaloz sakızı denen şeyden aldım aktardan bu sabah onu da içtim üstüne de sirkeli ballı su.ama hala 59 da takılı kaldım ne yapmalıyım önerisi olan var mı,lütfen cevap yazar mısınız.öpüldünüzzemuszemus

selam kızlarkaydirigubbakcemile3 ben 3 kilo verdim ve takıldım 10 gündür bi gram veremiyorummafoldumben.denemediğim şey yok gibi; günde 6 öğün yiyorum,toplam 2 yada 3 dilim ekmek gün boyu.ara öğünlerde meyve ,beyaz leblebi yada tarçınlı süt (protona teşekkürler bunun için).günde 2-3 bardak yeşil çay,1 bardak form çay,1 bardak metabolizma çayı(içine elma ,limon,tarçın,top karabiber koyuyorum kaynatıyorum) 1 bardak ender saraçın tarifi çay( maydonoz sapı,kiraz sapı,mısır püskülü,kuşburnu,yeşil çay kaynatılarak yapılıo) 2-3 litre de su içiyorum.dün sandaloz sakızı denen şeyden aldım aktardan bu sabah onu da içtim üstüne de sirkeli ballı su.ama hala 59 da takılı kaldım ne yapmalıyım önerisi olan var mı,lütfen cevap yazar mısınız.öpüldünüzzemuszemus

bildiğim kadaryla ilk 2-3 kiloyu hızlı atıyo vücut ve bunlar fazla su toksitler falan oluyo asıl yağlara gelince yavaşlıyo kilo verme bendede o şekilde oluyo yavaşlıyo bi süre ama spor da yap devam et diyete fakat form çayı, metabolizma çayı, ender saraçın çayı, yeşil çay, elma sirkesi bunlar bi günde fazla gibi geldi bana kafamçokkarıştı bi anda kilo verdirmez bunlar ara ara hepsinden teker teker dene zarar verebilirsin vücuduna ben öyle düşünüyorum ama daha bilgili olanlar varsa yazsınlar öğrenmek isterimm bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
sharbon canım haklısın,ben de bu kadar çay içmenin pek de doğru olmadığını düşünüyorum bazen..bu kadar ot başıma dert açabilir ilerde,böbreklerime ya da karaciğerime zarar verir miyim diye ben de endişeliyim eyvahedigeldismile spor yapıyodum aslında ,evde bisikletim var ama protona diyetisyeni belli bi kiloya düşene kadar kardiyo egzersizi yapmayın demiş ya (bir kaç yerde daha okudum bunu),ben de bunu öğrendiğimden beri sporu bıraktım ama günde yaklaşık 1 saat yürüyorum

boyoncee

cnm bence çok fazla bu bitki çayları dönem dönem iç mesela 1 ay metabolizma çayı

diger ayy öbür çayı yada hafta olarakta ama aynı zmanda tüketme

sirkeli suyu bende içiyorum ama bal katmıyorum bi faydası oldumu bilmiyorum ama dönem dönem içiyorum bende

slm arkadaşlar sirkeli ballı suyu ben denedım evt kılo verdım ama 1 ay snrasında
asırı gazdan mıdem tutu ve acıllık oldum sabah ac karnına ve gece yatarken içiyordum ama bana gaz yaptı snrada bıraktım denemedıgım bişey kalmadı ya suan bıber hapı kullanıyorum arakadasım kullandı gecen ay süper kılo verdi ben kullanıyorum hiç bişey fayda etmedi bır kutu bıttı aynı kılodayım herkezin bunyesı farklı onu anlatmak istedim

beyonce
o kadar bıtkı cayı içme herseyın fazlası zarar demişler vücudun bütün dengesini bozarsın bellırlı aralıklarla dene arkadaşım .
kılo vereyım derken saglıgından olursun allah korusun

bu sirkeli bal işini ben çözemedim valla herkes bişiy diyo ben sabah içiyorum bal katmıyorum içine gece yatrkende içsem mi acaba

merhapa proton snei görüyorum şuan

selam kızlar ,masum,sharbon ve damlizemuszemus haklısınız bu kadar ot çayı içmek zararlı olabilir,bırakıcam artık yani dönüşümlü içeceğim ,bir hafta yeşil çay ,öbür hafta metabolizma çayı,öbür hafta ender saraç çayı...zaten bu sabah mideme kıramplar girdi korktum walla:bbo: ama bu sabah 300 gram vemişim moralim yerine geldi:lepi:

masum canım sirkeyi ben bazen ballı bazen sade içiyorum ,ballısı daha iyiymiş diyolar ama balın da kalorisi var sonuçta.ben sabah aç karnına içiyodum ama günde artık sabah öğle akşam 3 kere içmeye başladım ,kolestrolüm çok yüksek ve düşürdüğünü gözümle gördüm ,babam içmeye başladıktan sonra koletrolü çok düştü:dance:

slm arkadaşlar sirkeli ballı suyu ben denedım evt kılo verdım ama 1 ay snrasında
asırı gazdan mıdem tutu ve acıllık oldum sabah ac karnına ve gece yatarken içiyordum ama bana gaz yaptı snrada bıraktım denemedıgım bişey kalmadı ya suan bıber hapı kullanıyorum arakadasım kullandı gecen ay süper kılo verdi ben kullanıyorum hiç bişey fayda etmedi bır kutu bıttı aynı kılodayım herkezin bunyesı farklı onu anlatmak istedim

bence kullanma o haplardan ne kadar doğal olsada hap sonuçta acının faydası var tabi mideye yiyebiliyosan yemeklerde falan o şekilde tüket derim böyle haplar bağırsakları çalıştırıyo deniyo ama bağırsakları tebelleştiriyo mesela sinamekiyi de bu yüzden tavsiye etmiyolar çok sık kullanımı bence aynı şeyler böyle haplar içinde geçerli ben korkuyorum birazda bu haplardan nedense ama yanlışta biliyo olabilirim bilmiyorumkismile

selam kızlar ,masum,sharbon ve damlizemuszemus haklısınız bu kadar ot çayı içmek zararlı olabilir,bırakıcam artık yani dönüşümlü içeceğim ,bir hafta yeşil çay ,öbür hafta metabolizma çayı,öbür hafta ender saraç çayı...zaten bu sabah mideme kıramplar girdi korktum walla:bbo: ama bu sabah 300 gram vemişim moralim yerine geldi:lepi:

yeşil çayın bi zararı olmaz kanımca ben 3 yıla yakın kullanıyorum günde 2-3 fincan içebilirsin ama diğer çaylar konusunda emin değilim zaten bitki çaylarında 2 ay kullanıp 15 gün vücudu dinlendirmek grekliymiş sende bir gün ender saraç çayı iç yeşil çayı da iç ertesi gün sadece yeşil çay iç sonraki gün tekrar ender saraç ve yeşil çay sonraki gün sadece yeşil çay bu şekilde olabilir hepsini bir tüketirsek metabolizma hızlanmaz jet modunda gider alimallah kaydirigubbakcemile3

bu sirkeli bal işini ben çözemedim valla herkes bişiy diyo ben sabah içiyorum bal katmıyorum içine gece yatrkende içsem mi acaba

merhapa proton snei görüyorum şuan

masumcum sabah ben içemem aman midem bulanır dersen balla iç derim elma suyu gibi oluyo hiç içemem dersen tok karnınıda içebilirsin birde gece yatarken iç uykuda yansın cayır cayır yağlar kaydirigubbakcemile3

masumcum sabah ben içemem aman midem bulanır dersen balla iç derim elma suyu gibi oluyo hiç içemem dersen tok karnınıda içebilirsin birde gece yatarken iç uykuda yansın cayır cayır yağlar kaydirigubbakcemile3

cnm ben şöle yapıyorum sabah yürümeye gidiyorum ve çok aç oldugumd amidem bulanıyor onun için evden çıkmadan 1 bardak süt ve kurukaysı yiyorum

sonra geliyorum zaten acıkmış oluyorum sirkeli suuyumu içip bekliyorum içine bal katmıyorum kalorisi var diye

ama birde akşam içeyim yatmadan

cnm ben şöle yapıyorum sabah yürümeye gidiyorum ve çok aç oldugumd amidem bulanıyor onun için evden çıkmadan 1 bardak süt ve kurukaysı yiyorum

sonra geliyorum zaten acıkmış oluyorum sirkeli suuyumu içip bekliyorum içine bal katmıyorum kalorisi var diye

ama birde akşam içeyim yatmadan

sabah yapılan sporlar daha ekili oluyomuş yürüyüşte ilk 20 dk dan sonra yağlar yanmaya başlarmış ve 50 dk en fazla 1 saat yürümek yeterliymiş 1 saatten fazlası sadece kendimizi yormakmış tv de bi uzman söyledi ama kim olduğunu hatırlamıyorum canım

Back
X