Kıziçeler ben günlerdir diyetisyenimin verdiği bilgileri kullanıyorum izin almadan, adını yazıp tavsiye etmem gerektiğini düşündüm.Bilgilerini sızdırıyorum resmem he he:kedi:
Bari tavsiye edeyim de ödeşelim diye adını yazacağım.
Diyetisyen Atilla Zeyrek.Konya Başkent Hastahanesinde, ve 4 ten sonra özel bir güzellik merkezinde çalışıyor.Çok şaşırtıyor sizi,farklı bir diyetisyen.İlk gelince liste verecek gidecem sanıyorsunuz,ama vermiyor,önce bir hafta yediklerini yaz gel filan diyor,sonrada bir haftada aldığınız kilodan sizin metabolizma hızınıza bakıyor.Bilgisine inandığım,güvendiğim birisi.Başından savmıyor asla.Soru sordukça daha çok bilgi edinebileceğiniz birisi,ama sizinde azıcık meraklı ve sorgulayıcı olmanız lazım.O zaman çok fayda görür,besin bilgisi alır,öğrenir ,zayıflarsınız.
Tavsiye ediyorum.
proton seni öncelikle tebrik ediyorum böyle güzel bilgiler paylaştığın için seni takipteydim diyetisyenin çok işinin ehli galiba. bende eşim için çabalıyorum bi diyetisyene gitmesi konusunda. seninde hastane ve dr ismi vermen iyi oldu gerçekten kandırırsam eşimi bende gidecem bu doktora yakınmış bize:enbuyukkk: