Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

textgram_1457009928.png

20160303_150736.jpg

Öglen yemeğim
Fırında köfte (4 tane ekmeksiz köfte)
Bi bardak ayran
Aci turşu biber
2 dilim tahıl ekmek

Öğlen

1 su bardağı ayran

Akşam ustu

1 fincan sade kahve

Akşam
2 yemek kaşığı makarna
Azıcık lahana turşusu
1 tane minik salatalık turşusu

Şimdide sade soda

Öğlen ayran ictigm için akşam ki turşu ve makarnayi dengelenmiş oldum :) yarın eğer tartıda 71 çıkarsam kendmi odullendircm :KK68:

Kahvaltım
20160304_101923.jpg

1 yemek kaşığı lor peyniri
2 adet çeri domates
Yarım kırmızı biber
1 tatlı kaşığı acılı ezme
5 light zeytin
2 dilim tt ekmek

Tunaydin cnm hayırlı cumalar

Biraz önce tartildim ve 71.5 çıktım günde 2.5 litreden fazla su ixtigim için bunu vücudum bir günde atamiyor onu farkettim şu an ble hiç su içmediğim halde 15 dk bir tuvalete çıkıyorum ve buda tartıda fazla cikartiyor beni onu farkettim sanki saatlerce idrarimi tutmuş gbi bir doluluk hissediyrm

Ve bugün ile pazar GNU benim serbest günüm olxk anck saat 5 e kdr abartmayack br şekilde cnku 71.5 u gordum tartıda nasılsa hedefe yaklastm arada vücudumu şaşırtmak istiyorum

midem çok kötü :KK43: makarnayı yedim ama yediğim geri ne varsa çıkmış oldu hemen üstüne bir tane soda içtim midemi bastırsın diye.

20160304_152549.jpg

Harika bi öğlen yemeği oldu tarifimi veriyim:KK66:
1 tane patlican
1 avuc kadar kiyma uzerine:KK66:
1 adet domates
2 dis sarmısak
3 yemek kasigi yogurt

Patlicanlari ilk basta tuzlu suda beklettim sonra yuvarlak halka aeklinde dogradim daha sonra varla yok arasi yagla fircayla yag surdum somra forona attim 20 dkda kıtır kıtır oldu uzerine kiyma domates sarmisak tavada hazirladum uzerine knce yogurt sonra kiymali sosu döktüm sosa hic yag koymadim o sekilde hazirladim enfes oldu guzel doydum 2 dilimde tahil ekmek öglen yemeğimi yedim :KK66:

X