Iyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
3 dılım sucukla 1 yumurta
3 ceviz ustune 1 tatlı kaşigi bal
Yarım cezerye 1 kare bıtter 1 bardak sut
Akşam16.00
3 kaşık pilav
4 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt
Yarım portakal
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
20 dk spor aletleriyle oyalandım
Harika ya alkislamaya deger tam 45 kilo vermis daha ne olsun kuzumEvet biliyorum Sibel mis öğretmen burak zayıflamayı kadın nasıl kas yapmis inanılmaz degisim ve kılo insanı nasıl yasli gosteryor
@masalperisi_ selam gayet guzel menun akşam bılmıyorum tabı ben cacık hıc yapmıyorum ya severim normalde yazın cok yaparım pek aklıma gelmezms bende yapayım artık
2 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 kase cacık
Bir yumurtadan yarım tabaj melemen
Pişman değilim perşembeden bu yana 2.5 kg verdiğim için kendimi ödüllendirmek istedim 7.30da yedim yemeğimi şu andan itibaren 1 tek soda içeceğim başka da bir şey yok
Bugün yiyiverdim cnm bir dha anck haftaya pazar serbest gün yaparımTatlim sen zaten bisicik yemiyosunki
Evet aksam bıraz fazla olunca erken yedımGuzel.menu kuzum aksamida ne guzel erken yemişsinsporda harika
Cok guzel spor bisiklet hele benım yok ama bı ara salona gıtmıstım super benım esimden dolayı menuler sabah oglen aksam olmuyor herzaman zaten genelde yanlız yiyorum o olunca bıraz denk getirmeye calısıyorum
Cok guzel spor bisiklet hele benım yok ama bı ara salona gıtmıstım super benım esimden dolayı menuler sabah oglen aksam olmuyor herzaman zaten genelde yanlız yiyorum o olunca bıraz denk getirmeye calısıyorum
Uzuldum dıyet yapanların sorunu zaten bende hep vardı Suan ciddiye bindi aylardır yukselmıuor ve kılo vermek bu durumda cok zorlasıyor cok dikkat et sakın ihmal etme git doktoraB 12 eksikligi ve demir eksikligi cikti bende yarin doktora gidicem
Uzuldum dıyet yapanların sorunu zaten bende hep vardı Suan ciddiye bindi aylardır yukselmıuor ve kılo vermek bu durumda cok zorlasıyor cok dikkat et sakın ihmal etme git doktora
haftada 1 gün 1 öğünde olsa diyeti bozmak gerekiyor cnm ki vucut şaşırsın :) metobolizma hızlansın aynı düzene alıştığnda br süre sonra insan kg vermesi zorlaşıyor.
Muzlu puding yedim odul olrak kuzumhaftada 1 gün 1 öğünde olsa diyeti bozmak gerekiyor cnm ki vucut şaşırsın :) metobolizma hızlansın aynı düzene alıştığnda br süre sonra insan kg vermesi zorlaşıyor.
Normalde kahvenin yanında çikolata , gofret badem şekeri , lokum vs tüketirdim ama şimdi ki atıştırmalıklarım bunlar :)
kahvemi içtikten sonra babama revani yapacağım ve yemeyeceğim ben :)
Eki Görüntüle 1785460