Tünaydın cnm ayy bugün içim yanıyor benm böyle suları soğuk soğuk içesim geliyor.
biraz önce tartıldım 72 olmuşumhedefe daha da çok yaklaşıyorum 6'ları görsem 10 numara olacak :)
ah 6lar gelse sanki gerisi gelecek gibi
6 lar gelse düğün bayram edicem :)
bende haziranda 79dum cnm sonra dikkat ede ede 77 ile 75 arasında gidip geldim hepSen yine 72sin tatlim ben daha 79um sana yakin ama bana daha var
bende haziranda 79dum cnm sonra dikkat ede ede 77 ile 75 arasında gidip geldim hep
2013 yaz ayında 76 dan 63 e düşmüştüm 2.5 ayda 13 kg vermiştim ama sonra dikkt etmedm her öğlen ünide pizzaydı hamburgerdi tosttu dönerdi derken 2.5 sene de aldım hepDikkat etmek lazım kuzum haklısın evelALLAH halledicez
Fasfoot bas belasi kuzum haklisin2013 yaz ayında 76 dan 63 e düşmüştüm 2.5 ayda 13 kg vermiştim ama sonra dikkt etmedm her öğlen ünide pizzaydı hamburgerdi tosttu dönerdi derken 2.5 sene de aldım hep
23 yaşındayım cnm. fazlasıylabaş belası değiller aslında gün içinde yenilip de mesela akşam 5den sonra brşey yenilmediğinde formu korumuş olursun ama ben çok hamur işi çikolata tatlı pasta vs yiyip durdumFasfoot bas belasi kuzum haklisinkac yasindasin canim
Kolay gelsin inşallah hedefinize ulaşırsınız
Evet biliyorum Sibel mis öğretmen burak zayıflamayı kadın nasıl kas yapmis inanılmaz degisim ve kılo insanı nasıl yasli gosteryor
Kolay gelsin inşallah hedefinize ulaşırsınız