Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Iyı akşamlar Menum
3 mil Leslie
Kahvaltı
3 dılım sucukla 1 yumurta
3 ceviz ustune 1 tatlı kaşigi bal

Yarım cezerye 1 kare bıtter 1 bardak sut

Akşam16.00
3 kaşık pilav
4 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kase tarhana
2 kasık yoğurt

Yarım portakal
2 lt su

1 saat tempolu yuruyus
20 dk spor aletleriyle oyalandım

Guzel.menu kuzum aksamida ne guzel erken yemişsin:KK66: sporda harika :KK66:

2 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 kase cacık
Bir yumurtadan yarım tabaj melemen

Pişman değilim perşembeden bu yana 2.5 kg verdiğim için kendimi ödüllendirmek istedim 7.30da yedim yemeğimi şu andan itibaren 1 tek soda içeceğim başka da bir şey yok

Tatlim sen zaten bisicik yemiyosunki :KK66:

textgram_1456683628.png

Cok guzel spor bisiklet hele benım yok ama bı ara salona gıtmıstım super benım esimden dolayı menuler sabah oglen aksam olmuyor herzaman zaten genelde yanlız yiyorum o olunca bıraz denk getirmeye calısıyorum

Kuzum bende 12de yemiyorum bazen 2 ye sarkiyor oglen aksamda 6.30 :KK66:

Uzuldum dıyet yapanların sorunu zaten bende hep vardı Suan ciddiye bindi aylardır yukselmıuor ve kılo vermek bu durumda cok zorlasıyor cok dikkat et sakın ihmal etme git doktora

Biz onuda asicaz evelALLAH INŞALLAH kilolardan kurtulcaz balım:KK200: cok sagolasin:KK15:

Normalde kahvenin yanında çikolata , gofret badem şekeri , lokum vs tüketirdim ama şimdi ki atıştırmalıklarım bunlar :)

kahvemi içtikten sonra babama revani yapacağım ve yemeyeceğim ben :)

IMG_20160229_124637.jpg

haftada 1 gün 1 öğünde olsa diyeti bozmak gerekiyor cnm ki vucut şaşırsın :) metobolizma hızlansın aynı düzene alıştığnda br süre sonra insan kg vermesi zorlaşıyor.
Muzlu puding yedim odul olrak kuzum:KK66:

Normalde kahvenin yanında çikolata , gofret badem şekeri , lokum vs tüketirdim ama şimdi ki atıştırmalıklarım bunlar :)

kahvemi içtikten sonra babama revani yapacağım ve yemeyeceğim ben :)

Eki Görüntüle 1785460

Afiyet olsun tatlimmmm:KK66:

X