Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

İyi geceler kizlar bugün internetten veya telefondan mi bilmiyorum bir türlü topige giremedim mesajları görüyorum ama giriş yapip cevap yazamadim . hoş bugün diyete de uyamadim ya neyse yarın uyabilirim umarim
Kızların ölçü lerini görünce krize girdim :KK17:birde siz bu halinizle diyet mi yapıyorsunuz ben öleyim o zaman:mad:

topikteki kızların işi var herhalde..

bnm işimde yeni bitti.
her akşam 21:15 yürüyüşe başlama
bitiş 22:00
sonra duş falan kızımı uyutma derken saat oluyor 23:00

İyi geceler kizlar bugün internetten veya telefondan mi bilmiyorum bir türlü topige giremedim mesajları görüyorum ama giriş yapip cevap yazamadim . hoş bugün diyete de uyamadim ya neyse yarın uyabilirim umarim
Kızların ölçü lerini görünce krize girdim :KK17:birde siz bu halinizle diyet mi yapıyorsunuz ben öleyim o zaman:mad:
valla benim fotoğrafımı görsen böyle demezsin :KK43:boy kısa olunca kötü oluyor

bugünde bozmadım diyeti yarın 1. haftam :KK68: çok açım şu an ama yememem lazım:63::KK20:

merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 68 kiloydum bu diyete başladığımda 1 ayın sonunda 60 kilo oldum hala devam ediyorum hedef 55 :KK49:
Benimle birlikte bu listeyi uygulayacak arkadaşları topiğime bekliyorum :KK52::KK52:
Liste çok doyurucu asla aç kalmıyorsunuz ve ben 7 kilosunu yağdan verdim

İşte liste ;
Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su

Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek

Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmek
1 ayran

Ara:
Haftada 2: 1 kase Sütlü tatlı veya 3-4 top dondurma veya 40 gr gofret
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)

Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği

Ara:
2-3 porsiyon meyve

Tüketilmemesi gereken gıdalar: şekerli Yağlı ürünler şarküteri ürünleri Tam Yağlı gıdalar krema ketçap mayonez Kızartma kuruyemiş katı yolu Tereyağ hamur işleri şeker içeren içecekler

Not:1kg sebze yemeğine 2-3 Çorba kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz.

Dikkat edilecek hususlr;
Yeşil Çay içilebilir
En fazla 1 kutu diet içecek içilebilir
1 adet sade soda içilebilir
Salatalara 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı limon sirke nar ekşisi konulabilir tuz yasak
Baharatlar serbest
Öğün atlamak kesinlikle yasak
Yavaş yiyin
Kızartma veya kavurma seklinde değil ızgara fırın ya da Haşlama şeklinde yemek hazırlayın
PATATES BEZELYE VE KURUBAKLAGILLER ILK 2 HAFTA YASAK
GÜNDE 10-12 BARDAK SU İÇİN
tavuğun derisini yemeyin
Sulu yemeklerin suyunu yemeyin çünkü Yemeğin Yağı suya geçer

LISTE;

Kişi......................Boy...............B.Kilo..........Hedef.............G.kilo.............fark

Vienna.................165...............60................54...................--....................--
12345emine........156...............76.6..............60..................--....................--
Kkburcu81..........170...............70.8..............60..................--....................--
Merveakoglu.......168...............66.................--...................--....................--
Everyday26.........155...............62.4..............50..................--....................--
asyss...................165...............57.7................53...................--....................--
Katze...................165...............57.4...............53...................--...................--
Efsun64..............153...............83.1...............65..................--.....................--
Ezgoz..................171................66.................58...................--....................--
Rewend...............165................68................57....................--....................--
Scaleswomen.......168...............72................65...................--....................--
Dolmakalem........163...............82................57...................--....................--
Kimyayas.............158...............79,5..............--...................--....................--
Hisinem...............175...............76.................65..................--....................--

bu listeyi neye göre ayarliyorlar? Acaba kisiye özel mi?

kimisi tatlisiz edemez, kimisi tuzsuz edemez, Kimisinin mide asiti sorunu vardir, acaba duruma göre kisiye özel mi hazirlaniyor listeler diye merak ettigim ...
Kolay gelsin diyetiniz

Akşam menüde barbekü soslu tavuk var isteyenler için tarif;

Yarım kilo kuş başı tavuk etini;
1 Çay bardağı süt
1çay kaşığı bal
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı soya sosu
Ve arzu ettiğiniz baharatlardan Oluşan karışımla marine edin 1-2 saat buzdolabında dinlendirin marine edilmiş tavukları.

Tavaya çok az yağ ekleyip soğanı kavurun ve tavukları pişirin daha sonra Biber doğrayıp karıştırın.Arzu eden domates veya istediği sebzeyi de ekleyebilir. Tavuklar pişince 3 yemek kaşığı barbekü sos ekleyip Kısık ateşte 2-3 dakika daha pişirin afiyet olsun :)

soya sosunun nasıl bi tadı var almak istiyorum ama beğenmezsem ziyan olacak :)

Bugün yarım saat işim vardı dışarı çıktım elimde de eldiven vardı halbuki ama sonuç: 2 elimin üstü de yanmış soğuktan su bile değdiremiyorum o_O

geçmiş olsun canım..

ben yine dayanamayıp tartıldım :))))
82.4 çıktım çok mutluyum sabah o kadar çok kaçamaklar yapmış olmama rağmen hafiflemişim.

şimdi de kekik çayımı içiyorum tabiki şekersiz :) kekiğin çok faydasını görüyorum.

Eklentiler

• 20150106_235807.jpg
    20150106_235807.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 107

geçmiş olsun canım..

82.4 çıktım çok mutluyum sabah o kadar çok kaçamaklar yapmış olmama rağmen hafiflemişim.

şimdi de kekik çayımı içiyorum tabiki şekersiz :) kekiğin çok faydasını görüyorum.
Kaç kiloydun Cnm

Turşu diyette iyi değil diye biliyorum. .
Vücutta şu tutuyor...

Kendimle savasiyorum

Öğle tatilinde arkadaşlar durum isteyecek..
Bana da soruyorlar ister misin diye...

Of of of......

bu listeyi neye göre ayarliyorlar? Acaba kisiye özel mi?

kimisi tatlisiz edemez, kimisi tuzsuz edemez, Kimisinin mide asiti sorunu vardir, acaba duruma göre kisiye özel mi hazirlaniyor listeler diye merak ettigim ...
Kolay gelsin diyetiniz
Fastfood sevip sevmediğimi sordu tatlı sevip sevmediği mi sordu ben de hepsine seviorm deyince böyle bir liste hazırladı daha doğrusu birlikte hazırladık desem yeridir

Tuz yerine bile kullanılabilir :)tuzlu bir sos onu kullandığım zaman extra tuz atmıyorum
Ben seviyorum çünkü soslar falan benim işim :) noddle manyağıydım bi aralar :)

geçmiş olsun canım..

Teşekkürler :)

X