kızlar ya yardımcı olun bana.
annem söyledim al diye malzemeleri.
aktar kiraz yaprağı yok dye iddia etmiş.
sapı var demiş yaprağını hiç duymadım.
annemde onu biliyorum ama ben yağrağını arıyorum demiş.
aktarda ben öyle bişiy duymadım diye vermemiş.
araştırıyım mı başka yerlerde.
sinir oldum.
siz kolayca buluyor musunuz?
Karatay ve Dukan diyetleri bana karışık geliyoaslında en sağlıklıları onlar ama ne bileyim neyi neyle yicem falan takibi zor gibi geldi. Ben kendimce yapıyorum diyeti. Sabahları bir dilim kepek ekmeği, azcık peynir, domates salatalık ve şekersiz çay. Öğlen Special-K kırmızı meyveli olandan yarım kase yağsız sütle, akşam da annem ne yaptıysa artık ekmeksiz aşırıya kaçmıcak şekilde yiyorum. aralarda da çok acıkırsam meyve yiyorum ama genel olarak canım istemiyo zaten. onun dısında 5i bi yerde çayı ve günlük 2lt su tüketiyorum. 1.5 ayda 5 kilo verdim. 5i bi yerde çayına 40günde bir ara vermek gerekiyor o yüzden bu dönemde de bu kürü ve elma sirkesi kürünü uygulayacağım. öyle baya düz bi diyet yapıyorum yani benim diyetin ismi yok şekeri, kolayı, beyaz ekmeği, çerezi, kızartmayı vs tamamen çıkarttım hayatımdan.
kızlar ya yardımcı olun bana.
annem söyledim al diye malzemeleri.
aktar kiraz yaprağı yok dye iddia etmiş.
sapı var demiş yaprağını hiç duymadım.
annemde onu biliyorum ama ben yağrağını arıyorum demiş.
aktarda ben öyle bişiy duymadım diye vermemiş.
araştırıyım mı başka yerlerde.
sinir oldum.
siz kolayca buluyor musunuz?
canım kiraz yaprağını nerden okudun zeytin yaprağı olmasın o karıştırdın mı acaba?
canım kiraz değil zeytin yaprağı...
bende az önce 100 gr biberiye ve 100 gr zeytin yaprağı aldım bugün başlıyorumumarım işe yarar
kullananlara bi sorum olcak acaba içerken azcık şeker atsam olmaz mı ben öyle her şeyi içemem de
bende az önce 100 gr biberiye ve 100 gr zeytin yaprağı aldım bugün başlıyorumumarım işe yarar
kullananlara bi sorum olcak acaba içerken azcık şeker atsam olmaz mı ben öyle her şeyi içemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?