Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle biberiye otu olcak yağı olmayacak diyetisyene gidiyorum zaten doktorum verdi çok güzel yağ yakıyomuş ben birde sabah aç karna sıcağa yakın elma sirkeli su içiyorum 15 gündür 4 kiloya yakın verdim tartıda ama vücudumda çok ödem varmış ama bakınca daha çok vermiş gibiyim eşim söylüyo inşallah yaza kadar 60 olurum şuan 83 kiloyum
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi
hey kızlar 1 buçuk kilo daha verdimhemde 1 kilo 400 gramı yağdan birde bana bugün başka çay tarifi daha verdi daha doğrusu ben zorla aldım o çayda ödem atıp bölgesel yağ çözüyormuş
tarifi veriyorum 1 bardak kaynamış suya
2 tane avokado yaprağı
2 parmak ucu kadar zencefil kök
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı
1 tutam funda yaprağı
hepsini 5 dakika demleyip öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat sonra içiyorsunuz ben yağrın başlıcam bugün midem bulanıyor biraz malüm araba tuttu biraz gelişmeleri paylaşırım bu arada dr dönüşümlü 2 çayıda içebilirsin dedi mesela 1 hafta 1 çayı 1 hafta 1 çayı kolay gelsin canlarım benim öpüyorum hepinizi
canımmmm sonuç nedir varmı bi gelişme ?an itibariyle bu karışımı ıcmeye başladım bakalım sonuç ne olacak
canımmmm sonuç nedir varmı bi gelişme ?