Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrik ederim seniiii
listemin işe yaramasına sevindim .
İnş hepimiz bir güzel kilo veririz

tebrik ederim canım ben tam 66 kiloyum oruç tuttuğumdan dolayı dengem bozuldu ama devam ediyorum canım aşk olsun bırakırmıyım hiç nette sorun vardı ama düzeldi yazıcam bundan sonra merak etme
yeni gelenlere kabul yok mu kızlar ?

canım sende hoşgelmişsin kabul etmek ne demek buyur

bu arada yaklaşık 5 yıldır ilk kez 64 oldum öyle mutluyum kiii

dolabımdan kaldırdığım cicilerimi yerine koydum en güzelide alyansım rahat rahat oluyo

tebrik ederim seniiii
listemin işe yaramasına sevindim .
İnş hepimiz bir güzel kilo veririz

çok teşekkür ederim canım sayenizde :) motive oluoruz bu tartı günleri yaklaştıkça daha bi hevesle dvm ediyorum yılmadan bıkmadan:) bugün günüm vardı mesela komşum birsürü çeşit yapmış 2 çeşit tatlı 3 çeşit tuzlu falan tatlıları hiç koydurmadım tabagıma tuzlulardan 3 tane mercimek köftesi ,2 tane lahana sarması (küçüktü),1 küçücük börek ısrarla en küçüğünü aldım allahtan yağınıda az koymuş :):) kimsenin tabağına bakmadım canım çeker belki die dikkatimi başka şeylere verdim tabaklara odaklanmadım vicdanen de rahat oluyorum kaçamak yapmadığım zaman, iradem de kuvvetleniyo bu açıdan mutluyum :) Umarım sizlerde aynı kararlılıkla ve iradeyle devam edersiniz, bir kereden bişi olmaz ları dinlemeyin çok şey oluo lütfen ısrar etmeyin die uyarın karşınızdakini )

buradayım canımmm sen olmayınca eksik kaldım kuzum
canım merak etme burdayım sende hep orada ol
bu arada yaklaşık 5 yıldır ilk kez 64 oldum öyle mutluyum kiii

dolabımdan kaldırdığım cicilerimi yerine koydum en güzelide alyansım rahat rahat oluyo
çok sevindim darısı başıma seninle kilolarımız yakın yarışa vrmısın
en zorunu başarmışsın bizide motive etmen ayrıca güzel
21.00 4-5 tane şekersiz elma cipsi yedim meyve hakkımı doldurdum

Bugün itibari ile 78 kilo olduğumu gördüm kızlar. Çok istiyordum başarıyorum gibi.
Şimdiden vucudumda toparlanma var ve dikkat çekiyor.
Herkes göbüşümün gittiğini söylüyor.
Sizleride kendimide tebrik ederim

aferin kız sana sen bu azim ve hırsınla zayıflarsındarısı benim başıma
SABAH 09.00
1 tane yumurta
4 zeytin
1kk peynir
1 tane etimek ve form çayı içtim tokum şimdilik temizlik yapmayı düşünüyorum birazda ders çalışıcam hem vücuduma hem beynime spor olur

suffcum tebrikler inşallah daha güzel haberlerinide bekliyoruz

kız hayırdır ne dersi okullumusun sen bakimm

yarışa varım da ödül ne olucak ki

benim kilomu listeye nie eklemiyon kiii

kız hayırdır ne dersi okullumusun sen bakimm

yarışa varım da ödül ne olucak ki

tatlım ben iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunuyum şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum onun için sınava hazırlanıyorum şansımı deniyecegim eşimide ders çalıştırıyorum o da giricek sınavlara bilmem ödül düşünmedim hiç her hafta kim fazla kilo verirse o söylesin :44::44:

bende işletme mezunuyum. les e de girdim 65 almıştım sanırım. vazgeçtim sonra hayırlısı olsun hakkında nerede yapmak istiyorsun yüksek lisansını

selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum ama yazdıklarınızı hep okuyorumm haydii canlanalım birazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…