Merhaba Hanımlar
Uzun zaman işlerimden dolayı kadınlar kulübüne girmeyeceğim. ınşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla fazla kilolarımızı veririz.
Size önerilerim
* Rahatsızlığınız varsa ilaç kullanıyorsanız bitki çaylarını, zayıflama kapsüllerini gibi kullandıklarınızı doktorunuza danışarak kullanın
* Öğünlerden yarım saat evvel beşi bir yerde bitki çayı içebilirsiniz. Daha evvelde foruma ve bu konuya çay tarifini verdim internetten araştırdığınızda da kolaylıkla tarifi bulabiliriniz. Bu çay metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakıyor ödem atıyor.
* Fazlaca yediğiniz bir öğünden sonra sindirebilmek için zencefilli limonlu bitki çayı içebilirsiniz.
* Öğün aralarında acıktığınızda meyve, yoğurt, salatalık gibi hafif sağlıklı yiyecekler yemeniz daha sağlıklı hemde zayıflamanıza yardımcı olur.
* Mutlaka sağlıklı bir kahvaltı yapmanız gerek hem gün boyunca sizi daha çok tok tutacaktır.
* Et yemeklerini öğlenleyin, sebzeyi akşam yemeklerinde yiyin.
* Akşam yemeklerini en geç saat 19.30 da yiyin mümkün olduğunca erken yiyin.
* Aspartam gibi tatlandırıcı içeren diyet ürünler çok zararlı sizi hasta yapar beyninize zarar verir. Bu ürünleri kullanmayın. Çikolata istediğinizde yada başka birşey diyet ürün kullanmayın. Azıcık çikolata şişmanlatmaz sizi mutlu yapar.
* Kola gibi gazlı içecekleri içmeyin. ıçecekseniz sade maden suyu yada sade maden suyu üzerine limon sıkıp için.
Bu şekilde bir kaç öneride bulunmak istedim. Bunlar doktorların önerileri zaten. Herşeyin başı sağlık.
Bana da yardımcı olup, yazıştığınız için teşekkür ederim.
Herkese mutlu sağlıklı huzurlu güzel yıllar diliyorum.
Teşekkür ederim.