• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen tavsiyeli listem ve deneyimlerim

canım ya 5i bir yerde çayı içtin mi?maşallah çok güzel kilo vermişsin..benim 7 8 kilo fazlam inşallah senin gibi bende verebilirim..bana yardımcı olursan çok seviirim

canım çok güzel kilolar vermişsin tebrik ederim büyük başarı...Peki bu diyeti uygularken spor da yaptın mı?ve ne gibi bi spor?:1hug:

merhaba
tebrikler hedefinize yaklaşmanın mutluluğu tarif edilemez:))
5 i bir yerde çayını yemeklerden yarım saat önce içtiğinizi belirtmişsiniz.geriye kalan çayı ne zaman içiyorsunuz çünkü 1 lt demleniyor.yoksa yarım litreyi 2 ye bölerek mi yemeklerden önce içiyorsunuz?

kızlar zenim yok ama son gelişmeleri yazayım,

:dance: :dance: 70 KıLOYA DÜŞTÜÜÜÜMMM :sm_cool: :sm_cool:

ve sorularınıza cevap vereyim

KELEBEKÇıK
1 ay kadar beşi bir yerde içtim aç içmek gerekiyor çok tok tutuyor ama şu an içemiyorum ama sürekli yeşil çay içiyorum..

çikin f
tam olarak spor yaptım denilemez
ara sıra evde yürüyüş cdsi ile yürüdüm

mavli teşekkür ederim

simge geri kalanı yemekten sonra içiyordum,öylesine..

kızlar zenim yok ama son gelişmeleri yazayım,

:dance: :dance: 70 KİLOYA DÜŞTÜÜÜÜMMM :sm_cool: :sm_cool:

ve sorularınıza cevap vereyim

KELEBEKÇİK
1 ay kadar beşi bir yerde içtim aç içmek gerekiyor çok tok tutuyor ama şu an içemiyorum ama sürekli yeşil çay içiyorum..

çikin f
tam olarak spor yaptım denilemez
ara sıra evde yürüyüş cdsi ile yürüdüm

mavli teşekkür ederim

simge geri kalanı yemekten sonra içiyordum,öylesine..

valla canm tebrk ederim seni darısı tüm çabalayanların başına inşallah:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
beşi biryerde çayını merak ettim. bu hazır satılan bişeymi yoksa evde hazırlanan bişeymi??

merhaba arkadaşlar
beşi biryerde çayını merak ettim. bu hazır satılan bişeymi yoksa evde hazırlanan bişeymi??
1 lt kaynamış suyun üzerine
2 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı mate biberiye kekik funda yağrağından atıyorsun.
10 dakika demleniyor süzüp içiyorsun gün içinde

MELOCUM nasılsın? Yeniden kutluyorum.

Bu diyete ne zaman ve kaç kilo olarak başlamıştın ? Şimdi 69 musun?
Bende yapmayı düşünüyorum.Aslında benim beslenme şeklimde bu menülere yakın.
Aralarda kaçamak olmaması için önceden ne yiyeceğimi bilmeliyim.
Yazın 95 kilodan 83 kiloya inmiştim. Ama bazı nedenlerden dolayı 86 kilo oldum. Yani 3 kilo aldım. Bu diyet baştan beri ilgimi çekiyor.Zenim yok ama bizimle güzel bir diyet listesi paylaştı.

Öncelikle bu diyet listesini yazıcıdan çıktı alıp duvara yapıştıracağım. Yanına şişman ve zayıf fotoğraflarımı koyacağım. sengözlerimebaksanab

Başarılar :nazar:

88 kilo falandım canım 24 ağustostan bu yana yapıyorum,şimdi 69um
zenime ne kdar dua etsem az

88 kilo falandım canım 24 ağustostan bu yana yapıyorum,şimdi 69um
zenime ne kdar dua etsem az

Çok güzel sevindim neredeyse 20 kilo vermişsin. 26 haftada çok iyi maşallah.

Sağlığın yerinde zorluk yaşamıyorsun değilmi ? Harika görünüyorsundur. Resimlerini görebilmek isterdim.

Başlamadan önce

bu da 70 kiloyken (2hfta önce)

ama ilginç olan şu başlmadan önce ilk fotda olduğumdan zyıf,son fotoda da olduğumdan kilolu çıkmışım başka foto da yok

Son düzenleme:
Back