zenimmmm...sana teşekkür ederim yarın 1 hafta olacak ama ben dayanamadım tartıldım....3.2 kg vermişim
87.2 idm artık 84üm..umarım böyle devam ederiz
melocum çok sevindim canım benim :)) dilerim daha çok daha çok verir idealine ulaşırsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zenimmmm...sana teşekkür ederim yarın 1 hafta olacak ama ben dayanamadım tartıldım....3.2 kg vermişim
87.2 idm artık 84üm..umarım böyle devam ederiz
valla ben yemekleri yemeye başlamadan tuz atan bir insandım, tuzsuz yaşayamam sananlardandım ama yaşıyorum... ben tuz atmıyorum ama sen tuzu az az kullanabilirsin...
beşi biryerde çaya gelince
1 lt kaynamış suyun üzerine
2 tatlı kaşığı yeşil çay, diğerlerinden yani mate biberiye kekik funda yağrağından 1 tatlı kaşığı atıyorsun.
10 dakika demleniyor süzüp içiyorsun.
ben suyu kaynattıktan sonra bir cam sürehiye döküyorum aktarım mümkünse camda demle demişti.
gün içinde yemeklerden yarım saat kadar önce içmelisin.
taze taze yapmak istesen yarım lt su ile günde iki kez yaparsın sen artık ayarlarsın onu :))
kolay gelsin canım sana, dilerim sağlıkla verirsin kilolarını...
kumdeniz nasil gidiyor diyetin...hersey yolunda mi ?
çok geçmiş olsun canım benim....slm kızlar a.s.
nasılsınız herkesin diyeti umarım sağlıklı ve iyi giidyordur :Saruboceq:
ben günlerdir ev ve hastane arası mekik dokumaktan çok kötü beslendim kilo almadım ama yaklaşık 2 buçuk haftadır gr. veremiyorum :1no2:
bugün itibariyle hastane işlerimiz bitti herşey olumlu çok şükür
kızımda sadece yüksek kolesterol ve yüksek ldl çıktı onada dr. perhiz ve egzersiz verdi ..3 ay sonra kontrolumuz var dr. düşer dedi inş. :Saruboceq:
küçük kızımında kilosu sadece kötü beslenme ve hareketsizlktenmiş tüm tahliler temiz çıktı :sm_cool:
diyetisyen liste verdi uyarsa iyi olur dedi kilo vermesede almasın yeter dedi
işte böyle dostlarım şimdi artık benmde diyete yeniden sıkı tutunmam gerek bayrama hedeflediğim 5 kiloyu vermem gerek lmaz:
bakalım hepimizin allah yhardımcısı olsun opuyorumnanaktan
slm kızlar a.s.
nasılsınız herkesin diyeti umarım sağlıklı ve iyi giidyordur :Saruboceq:
ben günlerdir ev ve hastane arası mekik dokumaktan çok kötü beslendim kilo almadım ama yaklaşık 2 buçuk haftadır gr. veremiyorum :1no2:
bugün itibariyle hastane işlerimiz bitti herşey olumlu çok şükür
kızımda sadece yüksek kolesterol ve yüksek ldl çıktı onada dr. perhiz ve egzersiz verdi ..3 ay sonra kontrolumuz var dr. düşer dedi inş. :Saruboceq:
küçük kızımında kilosu sadece kötü beslenme ve hareketsizlktenmiş tüm tahliler temiz çıktı :sm_cool:
diyetisyen liste verdi uyarsa iyi olur dedi kilo vermesede almasın yeter dedi
işte böyle dostlarım şimdi artık benmde diyete yeniden sıkı tutunmam gerek bayrama hedeflediğim 5 kiloyu vermem gerek lmaz:
bakalım hepimizin allah yhardımcısı olsun opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlarım nasılsınız bugün ?
yengecburcu kızlarının durumu düzeliyor sevindim. Doktorun dediklerine uysunlar geçmiş olsun. Kendine dikkat et.
Krom kapsülünün pek işe yaramadığını düşünmeye başladım 1 haftayı biraz geçti kullanıyorum. Mail yazdım sordum 1- 2 ay sonra etkisi görülür yazdılar. O kadar kullanamam yani. O süre içinde bende kilo veririrm zaten. Herşey iradede bitiyor.
ARTIK ŞÖYLE DİYORUM CANIM BİRŞEY YEMEK İSTEDİĞİNDE SEN ONU DAHA EVEL YEMİŞTİN TADINI BİLİYORSUN GEREK YOK YEMENE nasıl ama :dance:
Lahana çorbası yapacağım şimdi. Sonra spoooorrr yürü cimlastik yap hopla zıpla hihoyyyt
Hadii spora
soruna hemen yanıt vereyim canımcım spor yapmadığımız sürece imkansız gitmeyecekler...merhaba cnm hepinize çok teşekkür ederim a.s.
bende senden krom kapsülü ile ilgili güzel haberler umuyordum fisfisfis
demek oda yalan çıktı diğerleri gibi
aslında dedğin gibi arkadaşım kesinlkle iş sadece boğazımızı tutmakta ve azcıkta totomuzu kaldırmakla bitiyor hihoyyyt
üff ne zaman idicek bu kilolar yaa Çok üzgünüm çoook
bence zayiflamak icin hap yada o tür seyler kullanilmali zaten veriyoruz ha bi gün önce ha birgün sonra insallah verecez..
bende insallah yarin türkiyeye gidiyorum..1 ay oradayim insallah orada devam ederim vermsemde almayim diyorum...herkese saglikli zayiflamar:)))
insallah görüsürüz gelince geldigimde herkes versin kilolari..
zenim bugün senin tartı günündü di mi