Zenim cim nasılsın ? Verdiğin bilgiler harika çok teşekkür ederim.
SAĞLIKLI ZAYIFLAMAK İSTEYEN, ORUÇ TUTARKEN KİLO ALMAK İSTEMEYENLER, SAĞLIKLI YAŞAM TARZI EDİNMEK İÇİN BU BİLGİLERİ OKUYUN
Ben neredeyse yaklaşmışım doktorun tavsiyelerine :)
Lahana çorbası içmeye devam ediyorum. Bugün öğlen sebze yemeği yedim. Lahana diyetinin listesine uymuyorum yediklerime dikkat ediyorum.
Kilo vermek yerine almak istemiyorum o kadar kilo verdim almak istemiyorum. Reglim yaklaşıyor regli öncesi durumdayım herşeye saldırıyorum sinirleniyorum ve acayip tatlı istiyorum ne yapıcam ben Çok üzgünüm çoook
canım benim sana tavsiye edebileceğim tek şey sandoloz sakızı... sen bana çok benziyorsun sitede sandoloz sakızı ile kilo veriliyor deniyor ama ben veremedim bir süre kullanmıştım ama regl zamanı tatlılardan uzaklaştırmıştı beni...
sende deneyebilirsin ama sandoloz sakızını sirke ile değil sıcak su ile kullan :))
cancagızım öncelikle kendine güven lütfen, sen bunu da atlatırsın, heytt bi reglinin tatlı krizimi bozacak seni :))
ÖNEMLİ NOT:
kan şekerini daha uzun süre yüksek tutmak için meyveleri yoğurt yada süt ile yemeliyiz, mesela öğlenki ayranı meyve ile birlikte yiyin.
yada bir ısırık elma bir yudum süt diye..
ama ben yoğurdun içine doğruyorum elmamı yemesi daha kolay oluyor..
bunu demeyi unutmuşum sizlere :))