- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu diyete bende başlıyorum yarın fakat 5 i biryerde çayı almadım onsuz olmazmı ki
hayır canım yalnız değilsin benin ilk başladığın yerden 87kilodan başlıyorum diyete..bugün başladım bakalım hayırlısı.sein yazdıklarını da liste yapıp buzdolabına astım da,yalnız lahana çorbasını nasıl yapıyoruz
zenim canim ramazanda diyeti soracaktin bugün ne oldu..
ben suanda öyle dikkat ediyorum bugün tartildigimda 69.600-70 arasndayim :) dün 70 tim valla gram mram gidecek ama bilincli yapmak daha iyi olurdu
olsun canm önemli degil 2 ye bölmeyi ben söyle yapiyorum orucumu aciyorum suyla 5 dk sonra corba iciyorm sonra kaliyorm namaz kiliyorum sonra iste olan yemeklerden yiyorum mesela atiyorm 2 kasik pilav aliyorm yaninada etli bir yemekse yine 2 kasik aliyorum salata yiyorum tatli yemiyorum eger cok seyse bir catal aliyorum o kadar spor yapamiyorum ama iyi gidiyor:=)
adaşım günaydın. ben dıyete devam edıyom. eşim görevden geldıgı ıcın gıremıyorum akşam gıdecek gırerım o zaman. öpüyorm hepiniziopuyorumnanaktan
zenim pilav ve bakliyat yemekleri hakkında açıklama yok ona ne diyor canım?
zenim bu konuda yeniden bilinçlenmek lazım hemen açıktık diye yiyeceklere sarılmamaLı iftarda, önce çorba yavaş yavaş içilsin yarım saat gibi aradan sonra ana yemek yensin yarım saat sonrada hafif tatlı yenecekse olabilir Meyvede bir saat sonra şeklinde daha sağlıklı ve sindirimi kolay olur.
zenim tesekkür ederim hemen hemen ayni gibi benim yaptigimlada ya vermesemde almayim diye cabaliyorum ama cok tesekkür ederim güzelce yazmissin :) tesekkürler
zenim zaten biz beslenme sekilimizi degistirmezsek yine aliriz yine aliriz iste saglikli beslenmek gerekir
burada funda yapragi,yada besi bir yerde bulamiyorum ama sey yapiyorum
limonu sonra limonu dal tarcin karabiber karanfil kaynatiyorum tabi ölcüleryle gecen senelerde yapmistim anca onu yapabilirim ama gerci bir hafta sonra türkiyeye gidiyorum oradanda alirim ama lahana corbasi gercekten bi kere yaparken tasirmistim o zamanlar daha kücüktüm :) o koku beni mahvetti o yüzden icecegimi sanmiyorum ama eminim cok sagliklidir..