Diyetisyen tavsiyeli listem ve deneyimlerim

zenimmmm...sana teşekkür ederim yarın 1 hafta olacak ama ben dayanamadım tartıldım....3.2 kg vermişim
87.2 idm artık 84üm..umarım böyle devam ederiz

melocum çok sevindim canım benim :)) dilerim daha çok daha çok verir idealine ulaşırsın...

tesekü ederim canim

canim benimde iyi almadim 69 simdi ama iki gündür gelen giden canim skiliyor ama almadim Allahtan ramazanda gercekten zor

merhaba iyi gidiyor iyiyim.
Daha sıkı bir diyet yapıcam. Ne olursa olsun bu kilolar hızla gitsin. Bol su ve sık sık spor yapıcağım. Krom kapsülü içmeye de devam ediyorum bugün kahvaltıdan sonra içtim üzerinde de öğünden sonra içilir yazıyor. Belki daha etkili olur.

Kahvaltıda dün aldığım soyalı çıtır musliyi sütle beraber yedim.

Mutlu diyetler :sm_cool:

slm kızlar a.s.
nasılsınız herkesin diyeti umarım sağlıklı ve iyi giidyordur :Saruboceq:
ben günlerdir ev ve hastane arası mekik dokumaktan çok kötü beslendim kilo almadım ama yaklaşık 2 buçuk haftadır gr. veremiyorum :1no2:
bugün itibariyle hastane işlerimiz bitti herşey olumlu çok şükür
kızımda sadece yüksek kolesterol ve yüksek ldl çıktı onada dr. perhiz ve egzersiz verdi ..3 ay sonra kontrolumuz var dr. düşer dedi inş. :Saruboceq:
küçük kızımında kilosu sadece kötü beslenme ve hareketsizlktenmiş tüm tahliler temiz çıktı :sm_cool:
diyetisyen liste verdi uyarsa iyi olur dedi kilo vermesede almasın yeter dedi
işte böyle dostlarım şimdi artık benmde diyete yeniden sıkı tutunmam gerek bayrama hedeflediğim 5 kiloyu vermem gerek lmaz:
bakalım hepimizin allah yhardımcısı olsun opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım benim....
dilerim kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
lütfen bizleri habersiz bırakma...

cok sevindim canim en kisa zamanda daha iyi olur ins..cok sevindim gercekten sok olmustum ama sükür düzelecek birsey dikkatla..
saglikla kalin kilo almadiysan oda iyi canm

Merhaba arkadaşlarım nasılsınız bugün ?

yengecburcu kızlarının durumu düzeliyor sevindim. Doktorun dediklerine uysunlar geçmiş olsun. Kendine dikkat et.
Krom kapsülünün pek işe yaramadığını düşünmeye başladım 1 haftayı biraz geçti kullanıyorum. Mail yazdım sordum 1- 2 ay sonra etkisi görülür yazdılar. O kadar kullanamam yani. O süre içinde bende kilo veririrm zaten. Herşey iradede bitiyor.
ARTIK ŞÖYLE DİYORUM CANIM BİRŞEY YEMEK İSTEDİĞİNDE SEN ONU DAHA EVEL YEMİŞTİN TADINI BİLİYORSUN GEREK YOK YEMENE nasıl ama :dance:

Lahana çorbası yapacağım şimdi. Sonra spoooorrr yürü cimlastik yap hopla zıpla hihoyyyt
Hadii spora

merhaba cnm hepinize çok teşekkür ederim a.s.
bende senden krom kapsülü ile ilgili güzel haberler umuyordum fisfisfis
demek oda yalan çıktı diğerleri gibi
aslında dedğin gibi arkadaşım kesinlkle iş sadece boğazımızı tutmakta ve azcıkta totomuzu kaldırmakla bitiyor hihoyyyt
üff ne zaman idicek bu kilolar yaa Çok üzgünüm çoook

soruna hemen yanıt vereyim canımcım spor yapmadığımız sürece imkansız gitmeyecekler...
ve düzenli beslenmeli öğün atlamamalıyız...

bunları çok duyduk değil mi?

yapılacak şeyler bunlar, direnmek zorundayız! kesiblikle vereceğiz bu kiloları başka yolu yok!!!

bence zayiflamak icin hap yada o tür seyler kullanilmali zaten veriyoruz ha bi gün önce ha birgün sonra insallah verecez..
bende insallah yarin türkiyeye gidiyorum..1 ay oradayim insallah orada devam ederim vermsemde almayim diyorum...herkese saglikli zayiflamar:)))
insallah görüsürüz gelince geldigimde herkes versin kilolari..

sana iyi tatiller canım...
dilerim çook güzel bir tatil olur senin için :))
sende tatilde çok kilo alma olur mu? hatta hiç alma koru kilonu... bilirim tatilde diyet zordur :))

zenim bugün senin tartı günündü di mi

canım ben bu hafta kötü bir hafta geçirdim sağlık sorunları falan derken dağıttım biraz.
3-4 kez sağlam kaçamaklar yaptım yedim yedim yedim...
ama sonuçta kilo almışımdır derken tartıda 600 gram vermiş buldum kendimi...

ama bu hafta sıkı sıkı yapıyorum diyetimi, bakın nasıl güzel kilolar vereceğim, bu arada spora da başladım :))

olsun ya 600 600dür
almamak da bişey hadi bakalım devam ben de pazartsi tarılacağım bakalım

Bütün öğünleri yazmıssınız ama akşam yazmamıssınız, menülerden seçmeli herhalde değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…