Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu tekrar hortlatacağım. Arkadaşlar gidenler yorumlarını yazabilir mi? Arayıp ücretler hakkında bilgi aldım. Bahar Hanım aşırı tuzlu geldiği için vazgeçtim. Özlem Hanımın muayene ücretleri bana daha uygun. Ayrıca muayenehanesine kızılaydan nasıl gidebilirim?
ve diyetisyene gitmeden önce tahlil yaptırmalı mıyım? veya diyetisyenin vereceği tahlilleri devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilir miyim?
Merhaba, ben Özlem Hanım'ın desteği ile istediğim kiloma çok rahat ve kısa sürede ulaştım. Daha önce gittiğim diyetisyenler bol kalorili diyet listeleri veriyordu eee dogal olarakda süreç uzuyordu.Ama Özlem Sert Aydın sayesinde herşeyi yiyerek, aç kalmayarak kilo verdim. Bi kere gönüll rahatlığıyla kendisine gidebilirsin.
Muayenehanesi Tunus Caddesinde, Kızılay Güvenparktan yürüyerek 15 dakika, taksi ile 5 dakika.. Tunus Caddesinde Dünya Göz hastanesi ışıklarını geçtikten sonra sağ tarafta kalıyor yeri. Çok merkezi, Tunalı Hilmi caddesine ise 2dk.
Canım Allah razı olsun senden ya... İçimi rahatlattın. Daha bir emin şekilde gideceğim Özlem Hanıma. İnşallah ben de verebilirim. Adres için de teşekkürler, çabuk bulurum umarım. Yer bulma konusunda çok beceriksizim de :)
Yer konusunda endişelenme, çok rahat bulursun. Zaten ilk seansta iyiki buraya gelmişim diyeceksin, kendisi bir çok pozitif iki senin isteklerine, yasama biçimine göre hazırlıyor listeni..
ayy daha bir heyecanlandım şimdi. İnşallah iki hafta sonra gideceğim, şu an ankara dışındayım. Zaten yurtta kalıyorum listeye nasıl uyacağım diye endişelerim var. Gider gitmez buraya yazacağım yorumlarımı :) bu arada, sen kaç kilo verdin, ne kadar sürede?
Ben 2,5 ayda 11 kilo verdim ama önemli olan yağdan verdiğin kiloymuş. Bunun 8,5 kilosu yağ idi. Sonra araya yaz tatili girdi, ben 1 ay izin kullanıp yazlığa gittim, orası içinde yaz diyeti verdi, 2 kiloda orada gitti. Döndüğüm zamanda beni korumaya aldı.
ben cumaya randevu aldım gideceğim inşallah da az önce ders programımı görünce bütün hayallerim suya düştühafta içi sabahlarım hep dolu. Özlem hanım öğleden sonraları yok bildiğim kadarıyla. ben ne yapacuum şimdi aaaa dostlarımm
cumartesi çalışıyor da onca hastası vardır şimdi, onlar da cumartesi gitmek isteyebilir offf dertli başım
pazar ve pazartesi çalışmıyor galiba.. yarın arayıp sorayım
gidenler fiyat ile ilgili bilgilendirme yapabilir mi? araştırma yapıyorum daaa.