arkadaşlar ümraniye ve çevresinde diyetisyen arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfennnnn
tavsiye sitasınden bak,daha yardımcı olur,nurcana gittim,ama hiç memnun kalmadım,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ümraniye ve çevresinde diyetisyen arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfennnnn
Kızlar herkese merhaba yeni üye oldum bu siteye.. tabi bu aralar diyette yaptığım için hemen doktorumu önermek istedim çünkü kendisi inanılmaz birisi.. ben 3.5 ayda 11 kilo verdim tabi daha çok yolum var ama inanın benim gibi diyet yapması zor olan bi insan için bile bu kadar kolay veriliyorsa kilolar hiç kormadan ve hiç düşünmeden diyetesyen Gamze Kaçar'ı düşünün derim ben.. Yeri de çok kolay fiyatı da çok uygun. Cevahir alışveriş merkezinin arkasında ve ayda 80 TL... Şiddetle tavsiye ederim... Onun o güleryüzüne ve samimiyetine kesinlikle karşı koyamayıcaksınız...
selam,acaba ayda 80 odeyip 1 kere mi gidiyorsun?benim haftalik kontrol altinda olmam lazim da birde telini rica edebilir miyim?mersi
tavsiye sitasınden bak,daha yardımcı olur,nurcana gittim,ama hiç memnun kalmadım,
Canımmm yeni üye olduğum için özelden gönderdiğin mesaja cevap yazamıyorum en az 50 konuya yorum yapmam gerekiyormuş kaydirigubbakcemile3 Şimdi burdan liste yazmak çok uzun olacak ama kesinlikle yemek seçimini sana bırakıyor illa şu akşam ıspanak bu akşam kereviz olayı yok... sana akşam 8 kaşık zeytinyağlı ya da kurubaklagil diyo tercih sana kalıyor... bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen karşıda bir diyetisyen arıyorsun.. sanırım Gamze hanım karşıda da bir ofis açmıştı ya da açacaktı... başka bir arkadaş için tel yazmıştım istersen bir ara öğren... Yalnız maşallah sende güzel kilo vermişsin... Ne kadar zamanda verdin o kiloyu... darısı benim başıma inşallah.. daha doğrusu zayıflamak isteyen herkesin başına :))
tşk ederım,ben bir kaç farklı dıtetısyene gittim,ama hep aynı yöntem,farklı olan var,ama çok pahalı binlıkten söz ediyolar..çok tşk ederim,ben bununu senden önce aradım,ama 15 de bi olması hoşuma gitmedi,birde listeyı değiştiyormu?
sağlıklısız vermemek için diyetısyen arayışın için senı tebrik ediyorum,ben sana ayrdımcı olabiirm,ama ne kadar makul?birde kaç kılosun?Kızlar selam
Malum ramazan ayındayız sahur iftar filan akabinde de bayram çikolatalar şekerler bilmiyorumkismile bayram sonrası uzun süredir kafama koyduğum fakat bi çok sebebini bildiğim veya bilmediğim nedenlerden - bunlar tembellik yada boşvermişlikte olabilir- dolayı diyetisyene gitme kararımı yürürlüğüne sokmak istiyorum vatana millete bana ve vücuduma hayırlı uğurlu olsun zemuszemus
Kilo vermeyi en önde sağlığım için, daha rahat yürümek nefes almak gibi, daha sonra istediğim kıyafetlere girebilmek ve kendimi daha iyi hissetmek için istiyorum. Yaş 22 henüz çok gencim ve hazır bu işleri daha kolay yapabiliyorken doktor kontrolünde sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerdenim.
Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Bostancı gibi semtlerde, makul fiyatlı iyi bir doktor arıyorum. Görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var opuyorumnanaktan
sağlıklısız vermemek için diyetısyen arayışın için senı tebrik ediyorum,ben sana ayrdımcı olabiirm,ama ne kadar makul?birde kaç kılosun?
slmmerhaba arkadaşlar..
bende izmirdeyim ve diyetisyene gideceğim. aklımda 2 diyetisyen var ama bi türlü karar veremedim. gazi hastanesinde nil hanım varmış 15 günde bir gidiyosun 40 tl mi neymiş gidenleriniz varmı tavsiye edermisiniz ? bide park sima v ar internetten araştırdım başarı hikayeleri gayet güzel mail attım aylık 80 ila 120 arasında değişiyormuş ücretleri. ücretsiz ön görüşmeye davet etti. ama hala araştırmadayım başka bi yer bulamassam bu 2 yerle görüşmeye gideceğim.. sizin gittiğiniz ve tahliller yapan kilo verdiren iyi bir diyetisyen varmıdır ?? yardımcı olursanız çok sevınırım. teşekkürler
park sima bir güzellik merkezi öyle ahım şahım başarıları da yok
endokrinoloji hekimine başvurmanı öneririm
bu nil hanım ankara gazide mi bide muane başımı yoksa ayda mı 40 lira alıyor bilgi verirsen sevinirimmerhaba arkadaşlar..
bende izmirdeyim ve diyetisyene gideceğim. aklımda 2 diyetisyen var ama bi türlü karar veremedim. gazi hastanesinde nil hanım varmış 15 günde bir gidiyosun 40 tl mi neymiş gidenleriniz varmı tavsiye edermisiniz ?
Kızlar selam
Malum ramazan ayındayız sahur iftar filan akabinde de bayram çikolatalar şekerler bilmiyorumkismile bayram sonrası uzun süredir kafama koyduğum fakat bi çok sebebini bildiğim veya bilmediğim nedenlerden - bunlar tembellik yada boşvermişlikte olabilir- dolayı diyetisyene gitme kararımı yürürlüğüne sokmak istiyorum vatana millete bana ve vücuduma hayırlı uğurlu olsun zemuszemus
Kilo vermeyi en önde sağlığım için, daha rahat yürümek nefes almak gibi, daha sonra istediğim kıyafetlere girebilmek ve kendimi daha iyi hissetmek için istiyorum. Yaş 22 henüz çok gencim ve hazır bu işleri daha kolay yapabiliyorken doktor kontrolünde sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerdenim.
Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Bostancı gibi semtlerde, makul fiyatlı iyi bir doktor arıyorum. Görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var opuyorumnanaktan