Bende diyetisyene gidiyorum. 3 hafta oldu diyet başlayalı ve 5 kilo verdim. Sen ne durumdasın peki, neler yapıyorsun gün içinde, ne yiyorsun merak ettim
Siteyi çok kullanmayı bilmiyorum yeni yeni yazıyorum hata vs olursa şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar
Diyetisyen le 3. Haftada yım hatta dörde giricem İnsülin direnci ve tıp 2 diyabetli yım ancak kilolu kişilerde olan genel bir durum bu
Bu nedenle 3,5 kilo verdim. Aslında her gün yazmak istiyorum bundan sonra ne yediğini günü gününe yazmayı düşünüyorum
Kesinlikle bu kez vericem inşallah
Kendimi biraz tanıtmak istiyorum hem de bu kilo sürecinden de bahsetmiş olurum
İki dünyalar güzeli evlada sahibim çok şükür Rabbime mutlu bir evliliğin var öğretmen im aynı zamanda üniversitesi tede hukuk fakültesi nde okuyorum
İlk çocuğumda 31 kilo aldım 27 sini verdim tekrar hamile kaldım 72 kilo ile ikinci hamileliğini geçirdim doğrusu ilk hamileliğinde ne istediyse mı yedin hamur işleri vs hiç kısmadım ama ikinci de baktım kilo vermek zor hamurdan tatlıdan uzak durdum yok anam yine kilo aldım 95 kiloyla doğuma gittim her iki çocukta da duba gibiydim ilk çocuğum 3,100 2. İşe 3,300 doğdu çok sağlıklı karşı çok şükür hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
Gel gelelim sonuç 88,3 ile diyete başladım 85 şimdi henüz hiç spora başlamadım unut.adan ilk hamilelik sonrası 8 a emzirdim pilates yüzme boğazını tutarak verdim ama şeker İnsülin vs bilemedim şimdi İnsülin şeker Eee hareketsiz yasamsonuc kilo üstüne zıpır iki çocuk hareket günlük aktivite hiç bir anlam ifade etmiyor vücut zaten ona alışık spor şart
Yüzmeye baslicam araştıriyorum eski gittiğim yer tadilata girmiş
Şimdilik böyleyim bunu bir kez yaptım Allah'ın Rabbimin yardımıyla ikinci de olacak inşallah siz de yazın bir olup birlikte olup basaralim inşallah yaza tüm kıyafetlerimi yenilemek istiyorum
Görüşmek üzere