• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar günaydın,

öncelikle kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim!
ben de bu sabah itibarıyla diyete başlamış bulunmaktayım.
tartıldım,tam 60 kg geliyorum.
önümüzdeki pazartesi sabahı kilomu yazarım.
gün içinde yediklerimi ise hergün gün sonunda buraya yazarım.

hepimize kolay gelsin,

Kızlar günaydın bu ara çok yoğunum düzenli paylaşımlarda bulunamıyorum ama sizleri takipteyim kilo bildirimi yapıp kaçıcam 89.400 ağır ağır yola devam haydi rasgele :16:

merhaba arkadaslar bende gecen hafta 77.1 dim bugun 75.2 yim ben bugun itibariyle ücüncü haftaya girdim. herkezi tebrik ediyorum haydi kizlar durmak yok yola devam:1::1::1:

bu diyet gercekten ayda sekiz kilo verdiriyormu diye soran arkadaslara:

ben diyete baslayali 1 ay 3 gun oldu. diyete basladigimda 94 idim suan 84 oldum. ilk iki gun ayranli corba detoksu yaptim ve iki gunde iki kilo verdim. sonra bu diyete basladim ve bu diyetlede 8 kilo verdim tam bi ayda. yani denendi ve onaylandi :) belki kilosu daha az olan arkadaslar sekiz kilo veremeyebilirler. ikinci ay yine sekiz kilo verebilecegimi sanmiyorum.

Kızlar ben bu diyete başlayalı 3 hafta oldu 3 kg verdim.diyetin ilk 3 gününde de taylan kümelinin diyetini yaptım. çok az kilo veriyorum
:20:

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, iki zaytin, maydanoz, 1 cay kasigi tahin

ara: portakal

oglen: borkoli, yogurt

ara: tost, cay, 1erik

aksam: 1 kase corba, azicik haslanmis tavuk, 1 yk pilav, salata

evetttt,bugün diyetin ilk günüydü..
enteresan olan, hiç acıkmamış ve zorlanmamış olmam(evin tadilatlarıyla meşgulüm,ondan mıdır,nedir,spora bile vaktim olmadı bugün)
bir de böyle acıkmadan kilo verirsem değmeyin keyfime!:)
ha bu arada,bugün benimle diyete başlayacak olan arzuayten,neredesin?

bugün yediklerim:

sabah:
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kepekli ekmek
maydanoz,nane,kuzu kulağı
2 cherry domates,2 yeşil biber

öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
5 yemek kaşığı yoğurt

ikindi
1 yağsız tost
1 ayran

akşam
6 yemek kaşığı dolusu kereviz yemeği
1 dilim kepekli ekmek
5 yemek kaşığı yoğurt

bugün spor yapamadım ama yarın salona gideceğim;şu ara ev tadilatı ile uğraştığımdan haftada sadece 3 gün spora gidebilirim diye tahmin ediyorum..
herkese iyi geceler

bu diyet gercekten ayda sekiz kilo verdiriyormu diye soran arkadaslara:

ben diyete baslayali 1 ay 3 gun oldu. diyete basladigimda 94 idim suan 84 oldum. ilk iki gun ayranli corba detoksu yaptim ve iki gunde iki kilo verdim. sonra bu diyete basladim ve bu diyetlede 8 kilo verdim tam bi ayda. yani denendi ve onaylandi :) belki kilosu daha az olan arkadaslar sekiz kilo veremeyebilirler. ikinci ay yine sekiz kilo verebilecegimi sanmiyorum.

tebrikler...:54::54:

bişiy dikkatimi çekti aradaki tostu yemiyor kimse sanırım?

masumcum hayırdır canın sıkkın gibi.. lütfen bırak bu melankolik halleri de yola devam edelim hani sen benim öncüm olacaktın.. haydi haydi motive olma zamanı...
hem ben inanıyorum sen gerçekten çok azimli ve kararlı bir kadınsın hiç bir işi yarıda bırakmazsın... çok :54::54::54:seni

masumcum hayırdır canın sıkkın gibi.. lütfen bırak bu melankolik halleri de yola devam edelim hani sen benim öncüm olacaktın.. haydi haydi motive olma zamanı...
hem ben inanıyorum sen gerçekten çok azimli ve kararlı bir kadınsın hiç bir işi yarıda bırakmazsın... çok :54::54::54:seni

günaydın vuslatcımmm
valla şu sıralar bi bıkkın lık ve diyete dönemememk vardı amaa
biraz toparladım bakalm dün başladım listeyi uygulamayaa
tşk edeirm güzel sözlerin için..

Back
X