Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar,
mutluyum, gecen haftayi kiyasla daha az vermisim ama olsun. buna sukur.
gecen hafta 79 idim bu hafta 77yiminsallah boyle devam eder.
pardon yaa :) 89 dum 87 oldum
insallah 70li kilolarida en kisa zamanda gorurum
Kızlar yarın ben hasthaneye gidicem kilo bildirimini akşama kadar yaparsınız akşam gelince ben liste yaparım.
Lütfen geçen haftaki kilo ve bu haftaki kilonuzu yazın bakalım yarının şampiyonları kim olucak ben değilim kesin adetliyim çünkü ondan sebeb artı bile çıkabilirim.
yeni tartıldım da geldim eczaneden, bu hafta yine vermişim 77,10 e düşmüşüm. herkese kolay gelsin
inanmıyorum ya sen şimdi sadece 1 kilo veridign için mi üzüzlüyorsunn
ben 1 kilo verebilsem zil takıp oynarım yaaa nedne kendini üzüyorsun ki bu kadar?
1.4 kg ancak,nerde hata yaptım ya:-((((( tam 61 dim..şimdi ise 59.6 ....... moralim cok bozuk ya,hedefim tam 2 kiloydu
1.4 kg ancak,nerde hata yaptım ya:-((((( tam 61 dim..şimdi ise 59.6 ....... moralim cok bozuk ya,hedefim tam 2 kiloydu
bencede moralını bozma ya 1.5 kılo super ınsanlar gram gram gıderken moral bozcak hıc bısey yok cnm cok ıı gıdıo
allahım şimdiiii aglamak istiyorum yahuuu sizler neden üzülüyosunuz arkadaşlar ben anlamadım 1.5 kilo azmı yahuuuu
el insaff , bennn 1 kilo versemmm havalara uçarımmmm
haklısın arkadaşım en azından karnım dümdüz simdi...onada şükür...bendeki asıl sorun kalça ve basen...üstüm 38 altım 42 beden,bildiğiniz armut yani;-)))))evde bisiklet var onu kullanayım artık bari)))
Merhaba Hanımlar,
Geçen hafta sonu eşimle birlikte alışveriş merkezinde gezerken kıyafetlerin olduğu bölümlere bakdık.
Ve ben bir iki tane denemeden sonra hep farkında olduğum ama ertelediğim bir konuyu gündemime taşıdım.
Evliliğimden bu yana tam 3 ay geçti.Ve ben 3 ay içinde ciddi bir kilo alımına uğradım.
Hani o ilk heyecanla kendinizi kanıtlamak için eşinizin mutlu olduğunu görmek için sürekli yemekler,tatlılar hamur işleri yaparsınız ya işde bendede tam o durum oldu.İki haftalık balayını saymıyorum bile.
Sabah işe geldim ve direk nette araştırmaya başladım.Hemen hemen bütün yazılanları bu saatte kadar okudum.
Şansa bu sabah yediklerim ilk menünun kahvaltısıyla aynı.Öğlenide menüye göre yedim.Şu ana kadar iyi gidiyorum 1,5 litrede su içtim.Ama tek başına olmuyacağına karar verdim ve üye oldum umarım benide aranıza alırsınız.
Yaza çıtır hatun olayım eski günlerime döneyim.
bende bugun basladım cnm hadı bakalım hayırlısı kolay gelsın hepımıze wwalla inanalım ve azmedelim yeter :)))
karar verdim bende yarın başlıyorum kızlar motivasyon önemli inş bırakmam çok istiyorum nisana kadar zayıflamak zorundayım yardımınıza ihtiyacım var 10 kilocuk :) vermem lazım
Birlikde başaracağız umarım.
Benim zaman aralığımda nisan ve benimde 10 kilocuk vermem lazım.
Gerçi şuan kaç kiloyum bilmiyorum,fazlada olabilir:)
Ama yazılanları okudum motivasyon burda çok iyi.Zaten o yüzden üye oldum.
Şu anda aramı yapıyorum.
Bir portakal,bir fincan beyaz leblebi.