Diyetisyen Desteğiyle Kilo verme serüvenin başlasın SANALKOALAWOMAN :)

sanalkoalawoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
34
18
34
:KK49::KK49:Selam nasılsınız umarım iyisinizdir:) Beni soracak olursanız ben yeni çok radikal kararla diyet serüvenine başlamış bulunuyorum :) Kendimden söz edeyim 168 boyunda 77 kilodayım uzun yıllar ben hiç zayıf olamadım boğazıma düşkün olmamdan kaynaklı olsa gerek. bir de benim en pis huyum stres dönemi ne bulsam yerim bana mısın demem.. Ama artık girdiğim mağazalarda iyi hoş kıyafetler bulamamak, yüzümün kilom yüzünden oldukça iri durması benii çok üzüyor..Sadece bu kadar basit değil ileride evlenince hamile kalınca bu kilolar üstüne kilo alırsam vay halime iri yarı bir Koala peh!!!!!:olamaz::olamaz: karar aldım hemde aylar yıllar önce yapmam gerekeni yapmalıydım o yüzden bu yola girdim. Bu yola girdim yarın buraya gün gün yazacağım ,sizlerle paylaşmak beni mutlu eder hem bakarsınız azimli yol arkadaşlarım olur neden olmasın :)...
Kurallarım ::kahve:

1) Cuma günü tartı günüm olacak:rapci:
2) 12 bardak su içilecek:KK50:
3) Didem fitness 21 günlük program ile 21 günlük egzersiz yapılacak:):spor:
4) Her gün yediklerimi paylaşacağım

:eek:haydi o zaman yarın başlayalım :))) bana kolay gelsin.
. :kk77:

ÖLÇÜLERİMİ de buraya ekleyim 21 gün sonra yazıcam yeni ölçülerimi :) diyet+ 21 günlük didem fitness programı sonucu kaç olacak bakalım :spor:
göğüs: 109
bel : 95
kalça : 110
omuz : 41
pazu : 33

1563883872599.png

buda beden tablosu duruversin burada :)

Canım selam,
Bende diyetisyen ve spor eşliğinde zayıflıyorum.. her gün başka bir menü her hafta başka bir program şeklinde detoks suları ile 1 ayda 8-10 kilo hedefimiz şuan için..
Hatta benzer bir konu da dün ben açtım..
Yardımcı olmak için yazıyorum kahvaltı da çay içmemeni tavsiye ediyorum hatta çok aşığı değilsen hiç içmemeni :)
Benim diyetisyenim çay'ın ödem tuttuğunu söylemişti bana.. şekersiz içmeme rağmen 4 gündür çayı hayatımdan çıkardım. Çok canım çekerse akşam evde 1 bardak açık içip bırakıyorum :)

Kolay gelsin :)

Canım selam,
Bende diyetisyen ve spor eşliğinde zayıflıyorum.. her gün başka bir menü her hafta başka bir program şeklinde detoks suları ile 1 ayda 8-10 kilo hedefimiz şuan için..
Hatta benzer bir konu da dün ben açtım..
Yardımcı olmak için yazıyorum kahvaltı da çay içmemeni tavsiye ediyorum hatta çok aşığı değilsen hiç içmemeni :)
Benim diyetisyenim çay'ın ödem tuttuğunu söylemişti bana.. şekersiz içmeme rağmen 4 gündür çayı hayatımdan çıkardım. Çok canım çekerse akşam evde 1 bardak açık içip bırakıyorum :)

Kolay gelsin :)

Yazman çok mutlu etti tavsiyen için teşekkür ediyorum ballım 🤭 aşığı değilim çayın birbirimize bu yolda destek olalım diye diliyorum 🤗🥰🎈

Diyetisyenimin verdiği metabolizmayı hızlandırma çayı tarifini atayım hemen

Eklentiler

• IMG_20190723_192520.jpg
    IMG_20190723_192520.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 15638992985069099658681738147918.jpg
    15638992985069099658681738147918.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 43
X