- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.921
Aynen bazı zottirikler gibi tartıya saatler kala değil en azından (bne)En azından tartının hemen ertesi yaşandı yaşananlar
Sen de tam düzene sokmak üzeresin öyle deme ha gayretAynen bazı zottirikler gibi tartıya saatler kala değil en azından (bne)
Sen de tam düzene sokmak üzeresin öyle deme ha gayret
Bir ben sevmiyorum şu kahveyi ya o kadar ağır geliyor ki banaBünye istiyor beybi
Sütlü Türk kahvesi?Bir ben sevmiyorum şu kahveyi ya o kadar ağır geliyor ki bana
Wuhuuu çılgın atacağım diyorsun hadi inşallah beybisi
Eve döneyim o zaman gör beni
Her türlüsunu içemiyorum en şekerlisini bileSütlü Türk kahvesi?
Hadi bakalim pes etme aynen devamUzun zamandır ha bugün ha yarın baslayayayim dedigim ama asla baslamadigim yürüyüş bandimin startini gruba dahil olarak yaptım grup teşvikleri her zaman işe yaradigini düşünüyorum iyiki varsınız birbirimizi daha çok teşvik edelim herkes birbirini gazlasin
Teşekkür ederim 92 kilodan 58 kadar geldim azıcık rahat takılıyım dedim 65 oldum hemen tekrar başladım bırakmaya gelmiyor hemen çıkmaya yer arıyor vücutHadi bakalim pes etme aynen devam
Oo baya iyi vermişsin yine yaparsinTeşekkür ederim 92 kilodan 58 kadar geldim azıcık rahat takılıyım dedim 65 oldum hemen tekrar başladım bırakmaya gelmiyor hemen çıkmaya yer arıyor vücut
Ayyy hadi inş hep birlikte yapalım yaza kadar 55 olmak için var gücümle çabalıyorum gardırop yeniledim tekrar kilo alma lüksüm yokOo baya iyi vermişsin yine yaparsin
İnşallah biraz bogazimizi sıksak olurda sıkamiyoruzAyyy hadi inş hep birlikte yapalım yaza kadar 55 olmak için var gücümle çabalıyorum gardırop yeniledim tekrar kilo alma lüksüm yok
Biz Bogazimizi sikmazsak pantalon bizi sıkıyorİnşallah biraz bogazimizi sıksak olurda sıkamiyoruz
Maalesef öyleBiz Bogazimizi sikmazsak pantalon bizi sıkıyor
Senin hedef kilon kaçMaalesef öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?