- Konu Sahibi accessdenied
- #2.521
bende 55 hedefliyorum ama 1 ocak sabahı 56-57 olur o yine73 hedefliyim ben ayda 31 aralığa kadar 1 ocak 75 ile uyanırım geri hahhah
olsun 1 günlük ödemden bişey olmaz 1 ocakta dikkat edersek 2 ocağa bişey kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 55 hedefliyorum ama 1 ocak sabahı 56-57 olur o yine73 hedefliyim ben ayda 31 aralığa kadar 1 ocak 75 ile uyanırım geri hahhah
Ben kendim kendimi dahil ettirdim mesele zayıf olmak değil mesele sağlıklı kalmakProcesses aşkım bak seni bile etiketlenmiş sende zayifsin kiaazz Mune bilenen var zapzayif haliynen ben niye yogusam accessdenied
Bende bugün diyetisyene gittim 46.8 olmuşumBen kendim kendimi dahil ettirdim mesele zayıf olmak değil mesele sağlıklı kalmak
kasların erimiş olabilirBende bugün diyetisyene gittim 46.8 olmuşum
Yok aşkım kas oranım artmış yağ gitmiş baya 6.9 kg yağ varmış direnç egzersizlerine başladım bilinçli gidiyoruz şükürkasların erimiş olabilir
Yok olmuşsun daha zayıflayacak mısın?Yok aşkım kas oranım artmış yağ gitmiş baya 6.9 kg yağ varmış direnç egzersizlerine başladım bilinçli gidiyoruz şükür
Ya kizcem ben bilerek zayiflamiyorum aslında geçen ay 47.60 sim -800 olmuşum bugünde aslında baya baya da yiyorum da göbek yaptı sadece ya diğer her yerim zayıf gene anlamadım ki göbus oldu resmen sadeceYok olmuşsun daha zayıflayacak mısın?
senin boyun kaç ki? 1.80 de de linçleteyim. Beni 158 boyumla 55 kiloyum diye yediler burda diri diri.Ya kizcem ben bilerek zayiflamiyorum aslında geçen ay 47.60 sim -800 olmuşum bugünde aslında baya baya da yiyorum da göbek yaptı sadece ya diğer her yerim zayıf gene anlamadım ki göbus oldu resmen sadece
Hahaha kizceem niye lincleteyon kiaazz benii keskemm 180olsam hahaha ama 155 bir cucugum bensenin boyun kaç ki? 1.80 de de linçleteyim. Beni 158 boyumla 55 kiloyum diye yediler burda diri diri.
45 kilo insan nasıl olur ya foto atHahaha kizceem niye lincleteyon kiaazz benii keskemm 180olsam hahaha ama 155 bir cucugum ben
Arkadaşım şu üstteki kız 45 kiloymuş duydun muBugün tek öğünle kapatacaktım çok kötü şeyler yedim diyet iptal yarın devam
Valla sana bravo bu arada herkes yapamaz. Kıaaaaaz tebrikler senin olsun gazla grubu nasıl inceldiğini anlat. Herkesin elinde baklava börek var burdaHahaha kizceem niye lincleteyon kiaazz benii keskemm 180olsam hahaha ama 155 bir cucugum ben
Yarın kafası kesik bı foto atar yazarim ama sende resim at kiaazz senide merak ettimValla sana bravo bu arada herkes yapamaz. Kıaaaaaz tebrikler senin olsun gazla grubu nasıl inceldiğini anlat. Herkesin elinde baklava börek var burda
sen de atma istersen çünkü ben atmam sosyal medyada da hiç paylaşım yapmayan bi cinsim.Yarın kafası kesik bı foto atar yazarim ama sende resim at kiaazz senide merak ettim
Gördüm, duydum, duymazdan geldim, tövbe yarabbim dedim, hiç 45 oldun mu sen dedim, dedim de dedimArkadaşım şu üstteki kız 45 kiloymuş duydun mu