• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Her yerimize yıldırım düşüyor, modem dahil her şeyin fişini çektik ki düşen yıldırımdan yanmasınlar, şarjım az, kapatıyorum yarın görüşürüz umarım inşallah :KK16:
Bir sorun çıkmadi inşallah? Ay çok korkuyorum ben o zaman sanki şuan evin ortasına düşecek gibi oluyor

Gunaydin kizlar, persembe gununden beri zivanadan cikip ortalama 2 kg almisim, insan hayret ediyor. Bir kisminin odem oldugunu dusunuyorum insallah masallah 🥲

Bugun itibariyle diyete hello yeniden 🥹
Günaydın bencede yarısı ödemdir bir anda 2 kilo almak için baya çok yemek lazım

Gecmis olsun, iklimlere ne oldu boyle inanilir gibi degil 😱

Bir sorun çıkmadi inşallah? Ay çok korkuyorum ben o zaman sanki şuan evin ortasına düşecek gibi oluyor
Herkese günaydııın 😊

Teşekkür ederim WOMAN WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. kış kışlığını yapıyor ama artık elinin ayarı yok diyelim :)))
Infinite Soul Infinite Soul yok bir sorun çıkmadı da gece birkaç yıldırım düştü eve yakın bir yere, çatırdısını da sesinin heybetini de statik elektriğini iyi hissettirdi mübarek 😂
Evin ortasına düşmesinden ziyade biz artık bıktık her yıldırım düşmesinde tv buzdolabı modem PC vs hasarlarından, yıldırım düşüp rahatlıyor maliyetini bize yüklüyor hahahahahahaa

Ahrertliğim iyisin demi,doğanın bile dengesi değişti artık.
İyiyim sağ ol ahretlik🥰 gece vurduk kafayı yattık sabah kalktık sanki gece ortalık kasıp kavrulmamış gibi günlük güneşlik 🤣 doğa bizle dalga geçiyor, gece yıldırımlar düştü desek şu havayı gören kimse inanmaz 🤣🤣🤣

Back