• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Seyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum😵‍💫
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez mi🤦‍♀️az sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum :işsiz: kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu:KK59:

Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin 🤣🤣
Baklaci ablalara noldu o.O

Günaydınlar tantuniciler dönerciler börekciler :olamaz: nasıl gidiyor bakalım yılbaşı için planlarınız varmı netceksiniz.
Bizde rutin şaşmaz. Bolca meyve alırız o gün. Kızarmış tavuk ve yaprak sarma olur :KK45:
Yanına gazlı içecekler ve tatlı immmmmmm

Seyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum😵‍💫
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez mi🤦‍♀️az sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum :işsiz: kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu:KK59:

Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin 🤣🤣
51 hemide vayyy çok severim hemde acayip güzel oynarım.
Gömmedin demiahretliğim abiyi :KK53:
Mune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım. 🤣🤣Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım 😅
Ben mesela çok severim çok ta iyi oynarım

Bazen çocuk bölümünden aldığım oluyordu sjksjksjk şu anda bile 34-36 benimde .
ya mağazalarda var büyük mağazalar da beden yoksa bile xs oluyor alırsın ama ben çarşıya gitmiştim geçenlerde s m l bu üç beden vardı ve tüm s bedenler çuval gibi oldu desem haha

ya mağazalarda var büyük mağazalar da beden yoksa bile xs oluyor alırsın ama ben çarşıya gitmiştim geçenlerde s m l bu üç beden vardı ve tüm s bedenler çuval gibi oldu desem haha
XS beden oluyor aslında daha rahat bana göre,bazende kesimler denk gelmiyor küçük beden olsada.

günaydın kızlar yarına bomba gibi geliyoruz demi:halay:. yani bu sessizliği yine kilolar veriliyor gizliden gibi yorumluyorum:KK8:
ben dün akşam yemeği es geçtim. bide üstüne 30 dk eliptik yaptım.:KK9::KK9:
Cemoos Cemoos da çok sessizce yanacak demek ki ortalık 💣💣💣💣💣💣💣

Back