- 17 Ağustos 2023
- 7.690
- 22.287
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.481
Gecmis olsun, iklimlere ne oldu boyle inanilir gibi degilHer yerimize yıldırım düşüyor, modem dahil her şeyin fişini çektik ki düşen yıldırımdan yanmasınlar, şarjım az, kapatıyorum yarın görüşürüz umarım inşallah
Bir sorun çıkmadi inşallah? Ay çok korkuyorum ben o zaman sanki şuan evin ortasına düşecek gibi oluyorHer yerimize yıldırım düşüyor, modem dahil her şeyin fişini çektik ki düşen yıldırımdan yanmasınlar, şarjım az, kapatıyorum yarın görüşürüz umarım inşallah
Günaydın bencede yarısı ödemdir bir anda 2 kilo almak için baya çok yemek lazımGunaydin kizlar, persembe gununden beri zivanadan cikip ortalama 2 kg almisim, insan hayret ediyor. Bir kisminin odem oldugunu dusunuyorum insallah masallah
Bugun itibariyle diyete hello yeniden
O kadar cok yemedim ama hareket azdi, bi de tatli yedimGünaydın bencede yarısı ödemdir bir anda 2 kilo almak için baya çok yemek lazım
Sabah hiçbirşey yemedenmı tartıldın yediysen onunda etkisi vardır kiyafet falandaO kadar cok yemedim ama hareket azdi, bi de tatli yedim
Az biraz su icmistim baska bi sey yoktuSabah hiçbirşey yemedenmı tartıldın yediysen onunda etkisi vardır kiyafet falanda
Ahrertliğim iyisin demi,doğanın bile dengesi değişti artık.Her yerimize yıldırım düşüyor, modem dahil her şeyin fişini çektik ki düşen yıldırımdan yanmasınlar, şarjım az, kapatıyorum yarın görüşürüz umarım inşallah
Günaydınlar uyumuşum bugün geç kaldımGunaydinnnnn
İyi ettin, arada lazimGünaydınlar uyumuşum bugün geç kaldım
Gecmis olsun, iklimlere ne oldu boyle inanilir gibi degil
Herkese günaydııınBir sorun çıkmadi inşallah? Ay çok korkuyorum ben o zaman sanki şuan evin ortasına düşecek gibi oluyor
İyiyim sağ ol ahretlikAhrertliğim iyisin demi,doğanın bile dengesi değişti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?