- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.461
Bitter çikolatadır o Ziyagil olsam duramamAsla, o ödemdir. Sen biter ziyagilsin çişin vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitter çikolatadır o Ziyagil olsam duramamAsla, o ödemdir. Sen biter ziyagilsin çişin vardır.
Aaaaa çok şaşırdım senin gibi yediğine içtiğine dikkat eden düzenli spor yapan biri nasıl olur da kilo alırKilo almışım
Ay ama geçen hafta iki kilo birden kaybetmem normal diildi yaw su kaybettim bence geri geldi kilomAaaaa çok şaşırdım senin gibi yediğine içtiğine dikkat eden düzenli spor yapan biri nasıl olur da kilo alır
Ay ama geçen hafta iki kilo birden kaybetmem normal diildi yaw su kaybettim bence geri geldiAaaaa çok şaşırdım senin gibi yediğine içtiğine dikkat eden düzenli spor yapan biri nasıl olur da kilo alır
Gazımı alamadım mcncjcAy ama geçen hafta iki kilo birden kaybetmem normal diildi yaw su kaybettim bence geri geldi
Ay ama geçen hafta iki kilo birden kaybetmem normal diildi yaw su kaybettim bence geri geldi kilom
Ah yavrum nasıl şoka girdiysen 2 kere yazmışsın Çarşambaya kadar toparlarsın üzülme.Ay ama geçen hafta iki kilo birden kaybetmem normal diildi yaw su kaybettim bence geri geldi
Ah yavrum nasıl şoka girdiysen 2 kere yazmışsın Çarşambaya kadar toparlarsın üzülme.
Kayısı ve su, mısırla suAy nerde ben kilo aldım üstüne, yeniden ishal kapmanın yollarını araştırıyorum hfjjdjf
Ziyagil de durmuyordu behlülle spor yaparak erimelerine erime eklemişti. Herkes kendi behlülüne saaaip çıksınBitter çikolatadır o Ziyagil olsam duramam
Evde nane var mı? Nane çayı yapabilirsin, varsa papatya çayı da olabilir, ayva ve elma da mideyi rahatlatır.Kızlar zeytinyağlı barbunya ve salata yedim akşam yemeğinde. Yanında da maden suyu içtim. Ama midem ağrıdı sanırım porsiyonu bir tık kaçırdım.
Ne içsem iyi gelir?
Türk kahvesi iyi gelir mi içsem mi?
Hepsi var abla. Birini seçip yapayım Teşekkür ederimEvde nane var mı? Nane çayı yapabilirsin, varsa papatya çayı da olabilir, ayva ve elma da mideyi rahatlatır.
Ishal iyi kilo verdiriyorYesil çay beni ishal yapinca çok iyi kilo vermistim ya yeniden içsem diyince eşim sen kafayi yedin herhalde diyorduAy nerde ben kilo aldım üstüne, yeniden ishal kapmanın yollarını araştırıyorum hfjjdjf