• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetim (ilk 10 güne başlangıç eşlik etmek isteyen?:)

Edaaa87

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
93
2
16
Bursa
Merhaba arkadaşlar
Bugüne kadar defalarca diyete başladım bıraktım
Birçok diyetisyene gittim
Spora yazıldım
5 gün yapıp 2 gün salarak verdiğimi aldım
Listeler hesaplar hedefler derken mükemmelliyetçi düşünce yapımda devreye girince bir kaçtı tam kaçtı diye düşünüp detaylarda boğuldum
Hatalarımın farkına vardım
Basit kurallarla değişmeye karar verdim :)
1.hangi gün kaç kilo verdim diye çok kafa yoruyorum, buna takılmamam gerekiyor. Bu sebeple hergün tartılmıcam
2.abur cuburdan uzak durucam.
3.19.00dan sonra birşey Yemicem ama süt ve meyveye açık kapı bırakıyorum
4.en takın zamanda spora başlıyorum b fite üyeyim devam ettiricem
5.ekmek hamur işi ve tatlıdan uzak durucam
1 Nisan tarihine kadar tartılmıyacağım
Kilom dünkü ölçümde 75 di
Bugün başlıyorum Rabbim yardımcımız olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hastayım ve öksürüyorum bu yüzden spor yapamıyorum. Bir yandan da canım yemek istemiyor. Ağzımın tadı yok. Kuvvetli bir khvaltı ile güne başladım. Az evvel boğazımı yumuşatması için Bir tatlı kaşığı kadar zencefil ve bal yedim.
Öğle yemeği alışkanlığım ve birşey yiyesim yok biraz gecikmeli yiyebilirim bugün.
Umarım biran evvel iyileşip hareketli yaşantıma dönebilirim

Son düzenleme:
Probiyotik toz almıştım onu içmeye başlayayım. Aslında içmekte epey zorlanıyorum kapsül almadığıma pişman oldum. Elimde kalanları bitirmek için içicem bir şekilde. Çok faydalı tavsiye ederim

Öğlen az çorba bir iki lokma ekmekle, iki küçük parça haşlanmış tavuk

Ara yarım avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kaşık pirinç pilavı 1 küp et ile
Küçük boy patates kızartması

Bugünü kapattım
Dışarıda olduğumdan karman çorman olsada ilk gün için iyi kabul ediyorum

Yarın umarım iyileşirim

bende bu hafta basladım. fazla kılon yok aslında verebılırsın. ben nışanlıyken 78den 64 e ınıp evlenmıştım kendı kendıme dıyetısyene gıtmeden. tabı sonra evlılık ve doğum derken şu anda aşağıda gördugun kılodayım:43: ustelık yuruyuşte yapamıyorum bebiş var evde spor yapmaya ve dıyete basladım bu hafta. ıkımızede basarılar:34:

bende bu hafta basladım. fazla kılon yok aslında verebılırsın. ben nışanlıyken 78den 64 e ınıp evlenmıştım kendı kendıme dıyetısyene gıtmeden. tabı sonra evlılık ve doğum derken şu anda aşağıda gördugun kılodayım:43: ustelık yuruyuşte yapamıyorum bebiş var evde spor yapmaya ve dıyete basladım bu hafta. ıkımızede basarılar:34:

Merhaba Allah bağışlasın bebeğini. Bende 1,5 yaşında bir oğlan annesiyim. Doğumdan 86 kiloyla çıktım ilk 6 ay diyet yapmadım ama emzirdiğimden gitti biraz sonrada diyetle gitti.emzirieken yorulmadan spor yapmak sütü arttırırmış. Bilmiyorum emziriyorum musun bebeğin ne kadar? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Telefondan girdiğim için aşağıda ki kilonu göremiyorum :)

Bu sabah yine hasta uyandım ailecek hastayız
Sabah
Bir haşlanmış yumurta iki-üç dilim kaşlar peyniri 2 dilim ekmek
Şimdi ıhlamur içiyorum
Allah tüm hastalara acil şifalar versin

bu dengesiz havalar hepimizi hasta etti geçmiş olsun ve diyetinizde (sağlıklı beslenme)başarılar dilerim hepimize kolay gelsin:16:

Merhaba Allah bağışlasın bebeğini. Bende 1,5 yaşında bir oğlan annesiyim. Doğumdan 86 kiloyla çıktım ilk 6 ay diyet yapmadım ama emzirdiğimden gitti biraz sonrada diyetle gitti.emzirieken yorulmadan spor yapmak sütü arttırırmış. Bilmiyorum emziriyorum musun bebeğin ne kadar? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Telefondan girdiğim için aşağıda ki kilonu göremiyorum :)

amın cnm senınkınıde.emzırıyorum ama yetmıyo basından berı mama alıyo bebeğim malesef.86 kıloyum şu anda malesef

Back
X