bu topik tam benlik olmuş.bende diyetteyim ve tatlı konusunda çok sıkıntı çekiyordum.taa ki
İlkay'ın Dukan Lezzetleri sitesini bulana kadar.tek ihtiyacınız pişebilen tatlandırıcı ve süt tozu almak.canderel yada splenda marka olabilir.bunlar sakarin yada aspartam içermiyor.stevia bitkisinden elde edildiği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.hatta diyet için değil hayat boyu tüm tatlılarınıza şeker yerine bunlardan koyarsaniz kalorileri %50-60 azalıyor.
artık ekmek, pasta ve keklerimide burdan öğrendiğim yulaf kepeği ile yapıyorum.midede 3-4 kat şiştiği iiçin çok doyurucu ve protein ağırlıklı olduğundan kalorisi az.ben bu şekilde hiçbirşeyden eksik kalmadan ve kalori hesaplayarak şu an 2 ay olacak 6 kilo verdim.tek yaptığım hayatımdan unu ve şekeri çıkarıp yerine yulaf kepeği ve tatlandırıcıyı soktum.herşeyi yiyerek kilo veriyorum yani.4 kilom kaldı 55 e
ben nutella delisiyimdir.gün boyu bana onu verin başka birşey istemem o kadar yani.kalorisini bilmiyorum ama işte size dukanella tarifi.nutellayı sayesinde bıraktım
DUKANELLA
-7 yemek kaşığı süt tozu
-3 yemek kaşığı tatlandırıcı
-1,5 yemek kaşığı kakao
-yarım çay bardağı süt(light da olabilir
-yarım paket vanilya
hepsini mikser ile epey bir süre çırpıyoruz.kapaklı bir kapta buzdolabında saklıyoruz.vicdan azabı duymadan her istediğimizde kaşıklıyoruz