Diyete devam edemiyorum

Kendimi motive edemiyorum olmuypoor
Bak cnm yarın napacamı söyleyeyim ;
Ac karınla önce 2 bardak ılık su içiyorum sonra bi elma yiyorum işe gidiyorum yeşil çay içiyorum sonra güzel kahvaltı ama ekmek cok cok az öğlende aynı az akşam ekmeksiz dene bunları cnm arada elma kayısı yiyorum cnm cnaım çikolata isteyince kuru kayısı yiyorum cnm :KK49:

Bak cnm yarın napacamı söyleyeyim ;
Ac karınla önce 2 bardak ılık su içiyorum sonra bi elma yiyorum işe gidiyorum yeşil çay içiyorum sonra güzel kahvaltı ama ekmek cok cok az öğlende aynı az akşam ekmeksiz dene bunları cnm arada elma kayısı yiyorum cnm cnaım çikolata isteyince kuru kayısı yiyorum cnm :KK49:
Denicem denerim sorun değil ama o an aklımahiç sağlıklı birşeyler yemek gelmiyor

Rabiacım sana hep söylüyorum. düşünme şeklini değiştirmen lazım, sen o kadar taktın ki son bir haftadır diyet yapamamaya, daha çok bozuyorsun bu yüzden farkında değilsin. her akşam üzeri olduğunda geriliyorsun, ben attığın yorumlardan anlıyorum. sen savaşı kafanda kaybediyorsun. atak saatlerinde kendine küçük, masum atışıtırmalıklar hazırla, muhtemelen kan şekerin falan düşüyor.
turp ve havucu jülyen şeklinde kes koy bir tabağa git gel onları ye. ya da elmanın üzerine tarçın ek koy fırına elma cipsi yap. sütün içine tarçın at iç, eğer tatlı istiyorsan muzu at blendıra (ay nasıl yazılıyor bu kelime yav?) içine de kakao at bir çay kaşığı olsun sana tatlı.
sen önce içindeki kaygıyı düzelt canım benim.

Tam 5 gündür diyete devam edemiyorum o kadar çok şey yedim ki son 2-3 gündür ataklar akşam üzeri geliyor ay napıcam ben sabah iyi hoş güzel geçiyor sporumuda yapıyorum akşam azıyorum napıcam ben yarın tartılıcam +5,+7 yüzde yüz görürüm allahım napıcam ben yeniden kilolu rabia olmak istemiyorum :KK61:
Aynen
kendime gelemiyorum hala

bosver kac kere geliyoruz dunyaya
kendine iskence cektirmenin ne anlami var

yarin obur gun Allah korusun yine insallah hic bulmaz ama yas ilerleyince seker yuksek tansiyon bulunca canin istesede yiyemiyorsun
yarin ne olacagimi Allah bilir ye gitsin :KK70: tabi abartmadan

Tiroid ve insülin değerlerinize baktırın öncelikle.

Beyinde açlıkla susuzluk sinyali veren yerler birbirlerine çok yakınmış. Çoğu zaman sinyali yanlış yorumlarmışız. Yersiz zamanda acıkınca su için.

***TARÇIN*** Kan şekerini dengeler, tatlı isteğini bastırır. Yarım ya da bir çay kaşığı kadar su ile içebilirsiniz. Bunu tatlı bir gıda meyva da dahil tüketmeden 20-30 dk önce de yapın.

Tatlı bir gıda tüketirken yanında kavrulmamış yağlı tohumlardan (birkaç tane çiğ badem, fındık, kaju, kayısı çekirdeği vb.) tüketirseniz glisemik indeksin hızlı yükselmesini engellersiniz.

En az 25-30 kere çiğneyin her lokmanızı.

Her öğünde mutlaka bol salata ve çiğ sebze de tüketin. Sebzeli yemeklerinizi doyana kadar yiyin. Böylece abur cubura ve mayalı hamur işlerine yer kalmayacaktır.

Glisemik indeksi yükselten şeyleri normal öğünlerinizde sürekli ya da çok tüketirseniz bir süre sonra daha çok acıkır ve karbonhidrat, şeker yemek isteyebilirsiniz. Pirinç, hamur işleri, ekmek, tatlılar, işlenmiş gıdalar, meşrubatlar örnek verilebilir. Glisemik indeksi yüksek ve düşük gıdaları bir araştırın google dan.

Çok durdurulamayan bir anınız olduysa tatlı krizi anlamında, 1-2 keçiboynuzu, 1-2 tarçınlı medine hurması hatta üzerine kakao tozu da serperek yiyebilirsiniz.

Rabiacım sana hep söylüyorum. düşünme şeklini değiştirmen lazım, sen o kadar taktın ki son bir haftadır diyet yapamamaya, daha çok bozuyorsun bu yüzden farkında değilsin. her akşam üzeri olduğunda geriliyorsun, ben attığın yorumlardan anlıyorum. sen savaşı kafanda kaybediyorsun. atak saatlerinde kendine küçük, masum atışıtırmalıklar hazırla, muhtemelen kan şekerin falan düşüyor.
turp ve havucu jülyen şeklinde kes koy bir tabağa git gel onları ye. ya da elmanın üzerine tarçın ek koy fırına elma cipsi yap. sütün içine tarçın at iç, eğer tatlı istiyorsan muzu at blendıra (ay nasıl yazılıyor bu kelime yav?) içine de kakao at bir çay kaşığı olsun sana tatlı.
sen önce içindeki kaygıyı düzelt canım benim.
Çok haklısın çooook

X