Diyete devam edemiyorum

Imkansız gibi bir sey 7000 kdökülüyor,adeilo yapar sıkmayın canınızı azimle devam edin
Olmuyor edemiyorum içimde kötü bi his car adet olmuyorum,saçlarım olağanüstü dokuluyor,adet olmam için verdikleri ilaç sonrası yeme krizlerimi durduramıyorum BN bi yerde hatamı yaptım bu diyette

Krizler akşam geldiğinden onca şeyi yiyince midemin ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum sonra allahım bana yardım ett

Tam 5 gündür diyete devam edemiyorum o kadar çok şey yedim ki son 2-3 gündür ataklar akşam üzeri geliyor ay napıcam ben sabah iyi hoş güzel geçiyor sporumuda yapıyorum akşam azıyorum napıcam ben yarın tartılıcam +5,+7 yüzde yüz görürüm allahım napıcam ben yeniden kilolu rabia olmak istemiyorum :KK61:
Çok sıkı bir diyete gerek yok püf noktalara dikkat et . Örneğin günde en az 2 litre soğuk su tüket özellikle yemeklerden önce 1-2 bardak, katı yağlardan uzak dur , poğaçayı hayatından çıkar , beyaz peynir tüket kaşardan uzak dur, pirinç yerine bulgur pilavı ye , yemeklerde salata ve yoğurt yemeye çalış. Benden bu kadar :KK50:

Çok sıkı bir diyete gerek yok püf noktalara dikkat et . Örneğin günde en az 2 litre soğuk su tüket özellikle yemeklerden önce 1-2 bardak, katı yağlardan uzak dur , poğaçayı hayatından çıkar , beyaz peynir tüket kaşardan uzak dur, pirinç yerine bulgur pilavı ye , yemeklerde salata ve yoğurt yemeye çalış. Benden bu kadar :KK50:
Senin ayneeen dediklerini yapıyorum 3-4 aydır benim sorunum tatlı birden paket paket biskuvilere,reçellere,kurabiyelere saldırıyorum

Bende diyetteyim 1 hafta oldu başladım boyum1-68 kilom 70 di 68 oldu hedefim 50 ama bende zorlanıyorum özellikle çikolata da dayanamıyorum yiyorum :110::eek:

Tam 5 gündür diyete devam edemiyorum o kadar çok şey yedim ki son 2-3 gündür ataklar akşam üzeri geliyor ay napıcam ben sabah iyi hoş güzel geçiyor sporumuda yapıyorum akşam azıyorum napıcam ben yarın tartılıcam +5,+7 yüzde yüz görürüm allahım napıcam ben yeniden kilolu rabia olmak istemiyorum :KK61:

CANIM KENDİ KENDİNE Mİ YAPIYRSUN YOKDSA DİYETİSYENE Mİ GİDİRSUN???

Tatlıya dayanamıyorum demişsinîz ve örnekleriniz paketli ürün

Sütlü muhallebi yapın azıcık şekerli nişasta ya da pirinç unlu onu yiyip tatlı isteğini bastırın

Tarçjnlı süt de öneriyorlar

Ya da meyve yiyin hiç olmadı kek yiyin ama bisküvi yemeyin

3 aydır kendi kendime yapyorm 13 kilo verdim ama ilk defa böyle oldu 5 gündür tekrar tekrar başlyorum bozuyorum
CANIM BENDE SEN GİBİYDİM SABAH BASLIYRDUM AKSAM GÖZÜM DÖNYR NE BULSAM YİYORDUM.. SONRA ÖZEL DİYETİSYENE BASLADIM BU SALI TROIDIM VE İNSULIN DİRENCİM ÇIKTI SEBEP BUYMUS BAKALIM BENİMDE BU SALI KONTROLUM VAR.. SENDE KAN TAHLİLERİNE BAKTIR DERİM CNAIM

Bir de bol su için küçük şişelerde alıp gün boyu kafaya dikin bardak ile içmekten daha kolay

Susayınca da tatlıya sarıyor olabilirsiniz ya da çok aç kalmayın ara öğünleri süt meyve ya da yoğurt meyve ile geçirin çok acıkıp saldırmayın

Tatlıya dayanamıyorum demişsinîz ve örnekleriniz paketli ürün

Sütlü muhallebi yapın azıcık şekerli nişasta ya da pirinç unlu onu yiyip tatlı isteğini bastırın

Tarçjnlı süt de öneriyorlar

Ya da meyve yiyin hiç olmadı kek yiyin ama bisküvi yemeyin
Tamam bunu denicem

EnUOTE="hayat bu ya, post: 40092808, member: 645897"]CANIM BENDE SEN GİBİYDİM SABAH BASLIYRDUM AKSAM GÖZÜM DÖNYR NE BULSAM YİYORDUM.. SONRA ÖZEL DİYETİSYENE BASLADIM BU SALI TROIDIM VE İNSULIN DİRENCİM ÇIKTI SEBEP BUYMUS BAKALIM BENİMDE BU SALI KONTROLUM VAR.. SENDE KAN TAHLİLERİNE BAKTIR DERİM CNAIM[/QUOTE]
Tahliller yapılacak ama regli olmamı bekliyoruz doktor regl olunca gel dedi

Bir de bol su için küçük şişelerde alıp gün boyu kafaya dikisteyince ta ile içmekten daha kolay

Susayınca da tatlıya sarıyor olabilirsiniz ya da çok aç kalmayın ara öğünleri süt meyve ya da yoğurt meyve ile geçirin çok acıkıp saldırmayın
Su içmeyi çok severim günde en az 2 litre içerim ama evet haklısınız artır meyve ,yoğurt yicem,canım tatlı osteyince tabi o an aklıma gelirse

Senin ayneeen dediklerini yapıyorum 3-4 aydır benim sorunum tatlı birden paket paket biskuvilere,reçellere,kurabiyelere saldırıyorum
Valla ben kendimi bildim bileli çok su içiyorum ve maalesef iştahsızlık çekiyorum. Hastalığım yüzünden almam gereken kaloriyi alamıyorum :KK43: bu iştahsızlığın en büyük sebebi de soğuk su ama ılık suyu da içemiyorum :KK43: soğuk su içmeye zorla kendini

Valla ben kendimi bildim bileli çok su içiyorum ve maalesef iştahsızlık çekiyorum. Hastalığım yüzünden almam gereken kaloriyi alamıyorum :KK43: bu iştahsızlığın en büyük sebebi de soğuk su ama ılık suyu da içemiyorum :KK43: soğuk su içmeye zorla kendini
İçiyorum kendimi bildim bileli bn cok icerim

X