-
- Konu Sahibi seyhanmerve
bende çok yiyorumduramıyorum resmen o zaman bugün biraz daha az y,yelim :)
saol cnm bugünden itibaren abla kardeş başladık bizde hadi hayırlısı bakalım :)) evet kadın doğuma gitti kistleri için bide endokrine gitti çok şükür önemli bi rahatsızlığı çıkmadı ama onlarda kilo vercen diyo verebilse zaten oraya gitmezdi neyse çok zor bi durum bu arada metformin içeren ilaçlar kullanması gerekiyor ama malesef kullanamıyor çok yan etki yapıyor ne yapacağımızı şaşırdık ikimizinde işi masa başı koca gün otur otur haliyle kilolar gitmiyor akşamlarıda fırsat bulup yürüyemiyoruz aslında evde koşu bandı var ama onada binmek içimizden gelmiyor bize biraz hırs lazım irade lazım boşvermişlik var nedense durumlar böyle yanii allah yardım etsin hepimize
canim peki doktor bu ilaclar yerine baska birseyler oneremiyor mu? sadece onu iceren ilac mi kullanmasi gerekiyor?
eger kardesin isterse oda aramiza katilsin, birlikte zayiflamaya calisiris. yada kk'da bir topic daha var pko'lular birlikte zayifliyor diye, o da olabilir.
Rabbim yardimcimiz olsun. Kardesin icinde cok gecmis olsun, Rabbim beterinden korusun insallah
malesef cnm pkolu olduğu için insülin direncide var metformin içeren ilaçlarla şekeri dengelemesi gerekiyor yoksa resmen tatlı krizine giriyor arada ve işte o zaman olanlar oluyor. onun işyerinde internet yasak ama akşamları evde girse iyi olur aslında olmadı ben ikimizin gelişmeleri yazarım. 2 gün önce 93 kgdı bugün 92,5 çıkmış inşallah öyle devam eder :)) bana gelince bende ekmeği kepek olarak yiyorum son günlerde ama tatlıyı fazla kaçırdım sanırım 2 gündür o yüzden bende henüz bi kilo kaybı yok olsun yinede kararlıyım vericem bende inş. :))
maşallah size hanımlar çok güzel. benim tek sorunum işimin oturarak olması hareketim neredeyse sıfır o yüzdende kilo vermem baya zor bende akşamları koşu bandına binicem bundan sonra evde mekikte varda yapmaya zamanım yok
ben düzenli kahvaltı yapamıyorum okuyorum mecbur sabahları okulda poğça yiyorum hep
ben süt içemiyorumeskiden bende oyleydim. Ama artik mutlaka kalvalti yapmak icin bile ozel zaman ayirip erken kalkiyorum.
bugunki yediklerim:
sabah ac karnina kucuk bir caybardagin icine cay kasigi ucu ile zencefil ve zerdecal ve biraz limon suyu en sonda ustune ilik su ekleyip ictim.
Ardindan dolu dolu iki su bardagi ilik su
7.00
1 kase misirgevregi+light sut
12.00
1 kase misirgevregi+light sut
16.00
1 tabak salata: marul, domates, salatalik, birazda beyaz peynir (salataya baska hicbirsey eklemedim, ne ya, ne tuz)
ve 1 elma ustune de tarcin ilave ettim.
Bugunluk bu kadar kizlaarrr, insallah sizin gununuz de sagilikli ve iyi gecmistir
günaydın hanımlar sabah aç karna tartıldım 59 çıktım malesef henüz giden bişey yok ama gidecek inş. kahvaltımı yazayım size birbuçuk ince dilim kepek ekmeği peynir 3 siyah zeytin domatesli biberli salatalıklı salata tek şekerli ıhlamur çayı2 tatlı kaşığıda kuşburnu marmelatı. dün akşam koşu bandına bindim biraz 70kalori yaktım sözde ama bi değişiklik olmamış. hedefim 50 hanımlar inş. o kiloyu görürüm. bekarken 48-49dum evlenince 53 oldum ve hamile kaldım hamileykende 68i gördüm şuan 59um ideal kilom 50. kardeşimde devam ediyor diyet ve spora o daha düzenli gidiyor şimdilik maşallah diyeyim inş. bozmaz
ben süt içemiyorum
Gunaydinlar herkese, ben de sabah tartildim ve 56.5 olmusum
Canim sakin hemen pes etme, ilkte hemen fayda etmeye bilir fakat hergun yaparsan faydali olur inan
Bende yine limonlu, zerdecalli, zencefilli karisimla basladim.
sonra 1 kase misirgevregi+light sut.
yok bu sefer pes etmiycem eski halime dönmek istiyorum artık senin uyguladığın bi diyet varmı tavsiyelerin neler?
Yok canim ozel uyguladigim birsey yok (sadece sabahlari yazdigim gibi ac karnina o kuru iciyorum, birde firsat buldukca form cayi icicem)
Sadece yememe dikkat etmeye calisiyorum suan, az yemeye calisiyorum. Fakat suan beynimde mi yoksa midemde mi bilmiyorum ama kirmizi alarm caliyor resmen, felaket derece tatli krizim tuttu suan!!!(( napsam ki, hic bilmiyorum?
meyve ye üzerinede ayran iç tatlı krizine iyi gelir yada tarçınlı çay iç o da tatlı krizine iyi geliyor