canim hosgeldin, cizelge ile ilgili tam olarak nedemek istedin anlamadim, nereden yapabilicegini mi?
Birde nasil verdime gelirsek bunu bu baslikta birkac kez yazmistim, ama gene soyleyebilirim canim.
Oncelikle gecen yil eylul 2012de 72 kiloydum. Tam diyet yapmadim, sadece ara da bi kucuk spor, hareket ettim, ve boylece 2013un 6 ayina kadar 66 ya kadar inmistim (ama gene de cok mutsuzdum, cok siskinlik ve duzgun yememek, patlayana kadar yemek vs)
Bende o zaman kavama dink edip buraya uye olup burdaki yaziya cevap vermistim bende varim diye. O gunden seker bayramina kadar 55 kadar inmistim.
Normal yemeye bakaraktan baya az besleniyordum, annemin dedigine gore (benim gozumde o bile coktu).
Mesela sabahlari ac karnina limon, zerdecalli, zencefilli kurumu ictim, ardindan 2 bardak ilik su. kalvaltida ya 1 kase cornflakes yedim yada 1 dilim zencefilli kek yanindada 1 bardak sut.
Bi ara da sabahlari annem aksamdan yemek yaptiginda ben aksamlari yemedigim icin sabahlari yedim (sabahlari daha cok yaktigi icin).
oglenleri de bazen sebze yemegi (haslama) yaninda light yogurt, ya da salata (yagsiz tuzsuz) yaninda da 1 elma.
Aksamlari da ayni sekilde, ama bazen aksamlari sadece 1 kase light yogurt ve elma yiyip bitirirdim.
Aralarda da ya 1 elma, yada light yogurt ya da form caylari ictim.
simdi ise tekrardan mutsuzluga dogru cokmek uzereyim. Seker bayramindan sonra kilo vermem durdu, veremiyorum. Hatta arada yine 56, 57 ye cikip geri iniyorum
gene o siskinlik hisleri, cok mutsuzum coook.
Benim cevredede davetler bitmiyorki. gecen hafta bir dogum gunu gittim, dun gene vardi, ve yarim gene var. 2 hafta sonra da annecigimin dogum gunu, ben bu gidisle verdigim kilolari tekrar alicagim, kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.