Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

insan 70 olunca daha da fark ediyor fazlalıklarını valla çok heyecanlıyım bakayım pazar günü kaç çıkacağımm inşaallah bir kaç kilo vermişimdir yoksa çok kötü hissediyorum kendimi

Sorma alırken aklım neredeydi dur diyemedim kendimeeee
Ben kesin kararlıyım bayrama kadar zayıflayacagım 9 gün boyunca akşam 6 dan sonra birşey yemeyeceğim ve günde 30 dakika bisiklete
bineceğim bakalım etkisi olacak mı

insallah olur, bende aksam 6dan sonra hicbirsey yemiyorum. Fakat gune erken baslamak da cok yararli mesela kalvaltiya baslamadan once 2 buyuk bardak su iciyorum ben (bazen limon da kulaniyorum)

insallah olur, bende aksam 6dan sonra hicbirsey yemiyorum. Fakat gune erken baslamak da cok yararli mesela kalvaltiya baslamadan once 2 buyuk bardak su iciyorum ben (bazen limon da kulaniyorum)

Akşam 9 a kadar dayanabildimm
sonra dürüm çiğköfte yedim bir tane çok pişmanımm
Ama dün gündüz pek birşey yememiştim sadece öğlen çorba içtim o kadar bugün daha iyi beslenicem

Akşam 9 a kadar dayanabildimm
sonra dürüm çiğköfte yedim bir tane çok pişmanımm
Ama dün gündüz pek birşey yememiştim sadece öğlen çorba içtim o kadar bugün daha iyi beslenicem

ah canim naptin. Keske aksam yerine oglen ya da sabah bozsaydin, ama iste demesi kolay. Genelde hep yenik dusuyoruz malesef

ah canim naptin. Keske aksam yerine oglen ya da sabah bozsaydin, ama iste demesi kolay. Genelde hep yenik dusuyoruz malesef

Ah Ahh bir hırsla başladım sonu hüsran oldu

Birde şimdi hasta olacam galiba
Çookkk mutsuzummmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ah Ahh bir hırsla başladım sonu hüsran oldu

Birde şimdi hasta olacam galiba
Çookkk mutsuzummmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canim ya, bugun iyi yapmaya bak. Ozelikle de aksam yemeginde ''hafif'' olarak kalk sofradan. Bunu yapabilirsin canim kendine guven. O nefse kulak verme, sen ondan daha guclusun, buna inan canim

canim ya, bugun iyi yapmaya bak. Ozelikle de aksam yemeginde ''hafif'' olarak kalk sofradan. Bunu yapabilirsin canim kendine guven. O nefse kulak verme, sen ondan daha guclusun, buna inan canim

Bugün daha tedbirliyimm canım 5 gibi felan biraz irşeyler yiyeceğim sonra birdaha yok

kilo veren oldu mu aranızda kızlar :) bende 1,70 boyunda 74 kiloyum ve en az bi 15kilo vermem lazım kilo veren arkadaşlar varsa anlatabilir mi çok memnun olurum acayp merak etti

Kızlarrrr yılbaşına kadar 53 kilo olmam lazım şuan 65 im 12 kilo ne yapıp edip vermeliyim sabah artık akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiycem bide ben su içmiyorum hiö acaba ondan mı veremiyorum hiç içmediğimi bilirim günde ya bi bardak ya hiç. Ne yapıcam. Yılbaşına kadar 53 kilo olursam çok büyük iddalar ve benim kazanmam lazım herşeyden önce kendim için artık dar kesim kot giyebilmek için, dar kesim tişört giymek istiyorum saçma sapan şeyler giyiyorum boyumda kısa 160 of yardımcı olun bana

bravo sana. darısı basıma

ben de 63 kiloyum özellikle karın bölgemden şikayetçiyim doğum kiloları kaldı özellikle göbeğe yönelik neler yapmak lazım acaba
bu konuda tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

selam hanımlar ben daha önce yazmıştım buraya kilo vermek istediğimi ama malesef devam ettiremedim halen aynı kilodayım kardeşim ise benden daha kötü durumda o bide pkolu çok zor kilo vermesi napçaz yaa nasıl gidecek bu kilolar benim 8 kg fazlam var kardeşimin ise enaz 28 ( zamanında içmediği bitki çayı kalmadı zayıflama hapıda kullanmıştı bırakınca fazlasıyla geri geldi kiloları üstelik kalp tansiyon hastası oldu size tavsiyem sakın sakın zayıflama hapı içmeyin!..

canim benim ya, benimde en az 6 kilo fazlam var, bir de gobis. istersen birlikte kalan k'ciklarimi veririz insallah.

kardesini doktora goturdunuzmu peki?Gercekten cok gecmis olsun!

canim benim ya, benimde en az 6 kilo fazlam var, bir de gobis. istersen birlikte kalan k'ciklarimi veririz insallah.

kardesini doktora goturdunuzmu peki?Gercekten cok gecmis olsun!

saol cnm bugünden itibaren abla kardeş başladık bizde hadi hayırlısı bakalım :)) evet kadın doğuma gitti kistleri için bide endokrine gitti çok şükür önemli bi rahatsızlığı çıkmadı ama onlarda kilo vercen diyo verebilse zaten oraya gitmezdi neyse çok zor bi durum bu arada metformin içeren ilaçlar kullanması gerekiyor ama malesef kullanamıyor çok yan etki yapıyor ne yapacağımızı şaşırdık ikimizinde işi masa başı koca gün otur otur haliyle kilolar gitmiyor akşamlarıda fırsat bulup yürüyemiyoruz aslında evde koşu bandı var ama onada binmek içimizden gelmiyor bize biraz hırs lazım irade lazım boşvermişlik var nedense durumlar böyle yanii allah yardım etsin hepimize

selam kızlarrrr

çok uzun zamandır giremedim ve rejimi yaz sonrası baya bi kenara attım diyebilirim . yazın zorla verdiğim kilolarda tabikiiii koşarak
bana geri geldiler artık öyle bi raddeye geldim ki yemek yemek istemiyorum tam rejim zamanı DD 60 kiloyu görmüşken tekrar 63.8 oldum okadar pişman mutsuz ve sinirliyim ki tarif edemem. okuyamadım gecen zamanda yazılanları umarım hepiniz zayıflamışsınızdır D
tekrar burdayım zaten aklım hep sizdeydi girip iki satır yazsam tekrar moda girsem iş güç derken olmadı şimdi tekrar 5555 kez karar verdim artık zayıflıycam inşallaah D

Merhaba,
Benim de 5 kilo fazlam var 58 kilo olmak istiyorum, boyum 1.65. Ama iki yıldır bir iki kilo alıp vermekten öteye gidemedim. Güzel bir diyet önerisi olursa bende yarından itibaren diyete başlamak istiyorum. Masa başı çalışanların hepsinde aynı sorun var sanırım (
Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.

merhabalar. bende aranıza katılmak istiyorum. 2 ay önce doğum yaptım. 65 le hamile kalıp 79 kilo ile doğum yaptım. şuan 67 kiloyum. 60 olmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım diyete.tam başladım diyorum akşama geri bozuluyor off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…