-
- Konu Sahibi seyhanmerve
haklısında bilmiyorum ya çok kilo aldım birden ciddi bişeyler yapmam lazım bilmiyorum spor falanda lazım vaktim yok plates yapim dedim tam düzgün bir video bulamadım yapmak içinsut yerine tuketigin baska faydali birsey vardir mutlaka canim benim. illaki sut icmek zorunda degilsin tabiki, ben sadece sevdigim icin iciyorum
haklısında bilmiyorum ya çok kilo aldım birden ciddi bişeyler yapmam lazım bilmiyorum spor falanda lazım vaktim yok plates yapim dedim tam düzgün bir video bulamadım yapmak için
doğru o zaman sadece porsiyonu küçülterek başlim ben bakalım ne kadarbende pek sporcu degilim (daha dogrusu eringenligimden), yaz tatilinde bir ara pilates yapmistim, sonra biraktim. simdi sadece firsat buldugumda mekik cekiyorum. koltugun ucuna cikip iniyorum (maksat birseyler yapayim genede)
Canim birde birseverinde soyle birsey okumustum; sabahlari kalori yakimi daha fazla oldugu icin kalvaltida istedigni tukete biliyorsun, fakat oglen ve aksamlari dikkat etmelisin.
Bende bir ara 10 kilo verdigimde boyle yapmistim, mesela annem aksam yemegine bir yemek pisirdi, ya da tatli yapti, bende aksam degil bazen canim istediginde sadece sabahlari kalvaltida tuketiyordum (abartmadan tabikide).
Tabikide sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin canim, sen ne yersen sana ne faydali olabilicegini
doğru o zaman sadece porsiyonu küçülterek başlim ben bakalım ne kadar
fark etcek :)
günaydın hanımlar haftasonu giremedim nete biraz abarrtım bende malesefama neyseki ona rağmen şuan 58.6yım :)) c.tesi 58.5 çıkmıştım iki gün boyunca tatlı ve ekmeği biraz fazla kaçırdım yalnız spor yaparak dengeyi kurdum bu hafta daha dikkatli olmam lazım sizede tavsiyem ne kadar çok hareket o kadar çok kalori yakarsınız abartsanız bile pes etmeyin en azından yediklerini yakmış olursunuz bu sefer kendimizi bırakmıyoruz hanımlar vereceğiz bu kiloları inşallah :) (bu arada 59 kiloyla başladım diyete)
kızlar bende aranıza katılıyorum 27 yaşında 1.67 boyum 73 kiloyum acilen kilo vermem lazım ama hayatımda ki eksik hareketsizlik ve tatlı nasıl verecem bilmiyorum beş yıdır evliyim ve busene birden ipin ucunu kaçırdım ama banada yardımcı olun lütfen
malesef bende batirdim. Sanki yiyecekleri onumden/benden alacaklarmis gibi yedim hep( Halbuki hic kimsenin oyle birsey yaptigi yok. Bunu kafamdan bir cikarabilsem.
Bugun tekrardan baslicam, Rabbim bizlere kolaylik versin.
Ama dun gene bir haber aldim, onumuzdeki cumartesi gunu bir yasgunu daha var demistim, fakat onumusdeki persembe gunu de varmis. Ben napicam hic bilmiyorum, sanki herkes kilo al diye ugrasiyormus gibi( Her severinde tamam bu haftayi guzel yapicam diyorum, gene bir yerden engel cikiyor. Allah'tan hayirlisi. Genede pes etmek yok!!!!
üzülme cnm pes etmek yok arada batırsakta diyete ve spora devam bende doğru dürüst diyet yapamıyorum illa kaçamak oluyo önemli olan gece mümkün olduğunca çok az yemek ve saat 7den sonra bişey yememek sporda şart tabi sporsuz diyet hiç işe yaramıyor boşuna aç durmuş oluyor insan bunu anladım..
ablacim hosgeldin aramizaInsallah diledigin kiloya kavusursun
teşekkürler canımcım ama nasıl verecem bilmiyorum neler yapıyorsunuz paylaşalım
yeniden araniza katilabilirmiyim arkadaslar sinavlar ramazan türkiye git gel derken..okul yenden acildi yeni yeni duruldum...gurupda zayiflamak daha kolay motive oluyor insan :) biraz kilo verdim tatildesuan 68,1 bu sabah dartilmistim....boyum 1.61/1.62 tam bilmiyorum...4 kasimdan beri yedigime ictigime dikkat ediyorum sporu bugün itibari her gün yapmaya caliscam..ins hep birlikte hedef kilo hedef ölcülerimize ulasiriz
Canim hosgeldin, masallah tatilde verebilmisinInsallah devamida gelir (hepimiz icin insallah)
yeniden araniza katilabilirmiyim arkadaslar sinavlar ramazan türkiye git gel derken..okul yenden acildi yeni yeni duruldum...gurupda zayiflamak daha kolay motive oluyor insan :) biraz kilo verdim tatildesuan 68,1 bu sabah dartilmistim....boyum 1.61/1.62 tam bilmiyorum...4 kasimdan beri yedigime ictigime dikkat ediyorum sporu bugün itibari her gün yapmaya caliscam..ins hep birlikte hedef kilo hedef ölcülerimize ulasiriz