Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

seyhanmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
42
0
Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim

Canim dun oglene dogru her zamanki gibi siteye goz atip insanlarin nasil motive olduguna bakiyordum ki, senin yazini gordum. Ve o kadar etkilendim ki, cok motive edicisin, ve tez canli gibi geldin bana. Ondan sonra sirf eyer isterseniz sizinle ve diger arkadaslarla birlikte baslamak icin burraya uye oldum!

Bana gelince ben varim, cunku artik gercekten biktim! 22 yasindayim, boyum 160 ve kilom 66, yani anliyacagin gibi davul gibi birseyim. Kendimi bildim bileli hep karnimi icime cekerek yurudum (aksi taktirde hamileymisim gibi gozukuyorum )

Ayrica Allah tamamini erdirsin, Umarim coook mutlu olursun (herkesle birlikte :) )

ay canim ya,coook sevindim mesajina. Inan bana birlikte baslarsak yapacagimiza inaniyorum.. Evet gercekten cok istekliyim ve hergun buraya girip yazarsak cok ama cok guzel ve faydali olur diye dusunuyorum..
Cok tesekkur ediyorum, eger pazara kadar baska kimse gelmezse birlikte baslar fazlaliklarimizdan kurtuluruz insallah,

Valla ben cok istiyorumm, aklinda baska soru falan varsa yaz lutfen,,

Evet bende coook istiyorum!! Aslinda bundan once anneme hep soyledim, anne lutfen bana yardimci ol diye, ama annem gene de yapacagini yapip onume yagli ve goze ve miydeye guzel gelen yiyecekler yapti (yanlis anlamayin sakin, annemi cooook seviyorum, vakat bir de beni anlayabilse, gercekten bunalima girmek uzereyim, cunku her serferinde dayanamayip yiyorum)

ayrica faydasi olurmu bilmiyorum fakat elma sirkesi zayiflamak icin faydali deniliyor, bugun ictim (fakat Rabbimin gucune gitmesin, ama tiksine tiksine ictim resmen, burnumu tutup iciyorum, sadece bana mi oyle geliyor bilmiyorum tabi ama kokusu ve tadi bana gore dayanilmaz, ama gene de denemeye devam etmeyi de dusunuyorum)

INSHALLAH dediyin gibi hayirlisiyla fazlalarimizdan kurtuluruz canim

Canlarım ben 25 yasında 1.57 boyunda 72 kilodayım ((
Beni gören herkesin cok kilo almıssın demesinden bıktım 1 yıllık evliyim artık eski kiloma dönmeye cokkkkk kararlıyım bugün diyetimin 7. günündeyim daha tartılmadım cunku tartı almamız lazım esim yüzün küçüldü diyor :) hedefim 57- 58 kızlar motive olup bu kiloları verelimm diyetisyene gittim 6 öğün beslenmeye basladım 3 ana 3 ara midem küçüldü doyuyorum mevye porsiyonmu da tarcın serpiom tatlı istegimi bastırıo eşim tatlıyı cok sevdiği icin dolapta bir sürü cikolata var ama aklıma bile gelmio suana kadar bi dondurma yedim :)

bende aranıza katılmak istiyorum ama 1 haftalığına tatile çıkıyoruz eminimki tatilde yapamıyacağım için geldikten sonra başlıyabilirim benimde boyum 1.54 ve 75 kiloyum hedefim evlendiğimde 56 kilo ya inmek maalesef ben tüp bebek tedavisinde aldığım kiloları geri vermek istiyorum inşallah başarabilirim

tamam o zaman istiyorsak yapabiliriz. ayrica annenin yemeklerinin cok cok guzel olduguna eminim,anneler hep aynidir. Benim annemde senin annen gibi canim, ama soyle dusun hayir demek icin, simdi o guzel yiyecekler yagli ve bol kalorili, evet onlari yersek alacagimiz zevki sadece midemize yasaticaz bu da toplam 10 dakika surer, sonrasi cefa bizim icin. Oysa hayir dedigimizde sadece 1 saniyelik bisey.
Eger asiri derecede canin cok ama cok cekiyorsa 1 parca sadece tadimlik alabilirsin. Bunu bir dusun derim.Once nefis, idare, o kadr da iradesiz degiliz bence
gelelim ikinci konuya, elma sirkesi ise yaramiyor canim. Eger sabhlari uyandiginda birsey icmek istersen, zerdecal ve zencefil al aktarcidan, sabah kalkar kalkmaz 1 cay kasigi ucuyla azar azar ekle, az limon sik 1 kucuk cay bardagina ve bir dikiste bitir. hergun icersek yag yakimina yardimci oluyor. Ama onerim 1 hafta ic, 1 hafta birak.
Insallah, eger kendini hazir hissediyorsan bugun c.tesi sabahi basla, ben basladim bugun, yok hzir hissetmiyorum dersen, yarin en gec baslamis olman lazim.Ve tarti sart, ondan sonra her gun yazariz. Lutfen bildir canim

Su insanlar, takma canim, bir sure sonrada ay ne kadar cok kilo vermissin demelerini duyacaksin insallah. Sen bizlerden once baslamissin bile
Cok guzel 1 hafta gecmis bile, birakmak yok. Peki neler yaptin bizlere biraz bahsedebilirmisin?benimde hedefim 50. Insallah basaririz, bende bugun c.tesi sabahi basladim. An itibariyle 1.gunume girmis bulunuyorum. Diyetisyenin veridigi mide kucultucu formul ne canim.
Tarcin ise yariyormu merak ettim dogrusu?
Super canim, insallah birlikteyiz. Aramiza hosgeldin.

Tabiki canim, aramiza hosgeldin. Ama sen once tatiline git gel, kendini iiyice motive et ve ondan sonra baslayalim. Umarim 50 li rakamlarda kendimizi gorebilicez. Tek istegim bu.
Birlikte olduktan sonra basaririz eminim.

Haklisin canim, iradememize sahip cikip hayir dememiz lazim.
peki o zaman elma sirkesini ortadan kaldiriyorum. Zencefilli cay iciyorumdum zaten.
Ayrica bende bugun basladim canim, yarina atarsam hep yarinlara atarim ama demi yaaa

Fakat dogru mu yapiyorum bilmiyorum, cunku ben normalde de pek ekmek yiyen biri degilim aslinda, yiyecegim zamanda bugday ekmegini kizartip yiyorum.

Ayrica aklimda bir soru isareti daha var, eger bir mesela sekeri ve baska seyleri tamamiyle kesersek, ve bu arada kilo vermis olursak, sonradan daha da fazla kilo almayalim (bunu hep okuyorum cunku)
Onerilerinizi bekliyorum canlarim

Sizlerde aramiza hosgeldiniz kizlar, birlikten kuvet dogar, bu sekilde daha da guclenip basarabiliriz insallah

Evet dogrusu bende cok merak ettim, ayrica kizlar belirtmeyi unutmusum, Ben kendime gunluk olarak ne yedimi ne ictigimi ve on gun hangi hareketleri yapacagimi (genelde internette bulunan cardio videolari) yazacagim, ve ayrica buyuk bir kagit'a ajanda cizdim (telefonlardaki gibi) ve hergun hirs yapip iyi beslendigimde o gunu yesil carpillicagim.
Sizlerle paylasmak istedim, belki kolayiniza gelir diye kizlarr

kahvaltı 09:00: 1 bardak süt light 1 kb. kutusu light peynir domates salatalık yagsız tuzsuz,1 dilim cavdar veya tam tahıllı ekmek
not: haftada 2 defa haslanmıs yumurta kahvaltıda ama yumurta yersem süt veya peyniri yemiyorum.
111 porsiyon meyve tarcınlı +süt veya yogurt
öğle 14:00: 4 ymk kasıgı sebze yemegi 1 porsiyon et (yagsız köfte olabilir 1 yumurta büyüklüğünde tost makinasında kızartıom yada haslanmıs tavuk gögsü ) 1 bardak yogurt salata 1 dilim ekmek )
16 yine meyve tarcın süt veya yogurt
19:00 aksam yemegi öğglen deki gibi
kapanıs :)21:30 yine meyve tarcın süt veya yogurt
Canım diyetisyen kuru üzüm ,kayısı hurma,yas kayısı karpuz muz kavun bunları asla yeme dedi daha sekerli ya ondan kan sekerini düsürüomus.
kiraz yeni dunya elma yesil erik yedim suana kadar günde 3 lt ye yakın su içtim
(TARCIN gercekten faydalı meyve üstüne serpin ben cikolatasız duramazdım simdi esim yanımda yesede umrum olmuyor :)
Basaralım kızlarr yaaa

Evet kizlar birinci gunu hatlatdik, bismillah. Darisi diger gunlerin basina hayirlisiyla insallah.
Sizlerde durum nasil kizlar, umarim tam gaz iyi gidiyoruzdur
5 gun sonra cuma gunu tartilacagim, bakalim bi sonuc olacak mi, gerci bu kadar cabik da olacagini dusunmuyorum ama olsun, tam gaz devam!!!

Kızlar dün komşumuzda tartıldım tartı daha alamadığım için annemden 8 günde 2.5 kilo vermişim ama sabah tartılmak en doğrusu ben gece tartıldım diyete devamm:))))

Kızlar dün komşumuzda tartıldım tartı daha alamadığım için annemden 8 günde 2.5 kilo vermişim ama sabah tartılmak en doğrusu ben gece tartıldım diyete devamm:))))

MASSHALLAH canim, gece tartilmana ramen gene de cok guzel bir sonuc bu. Evet tam gaz DEVAM!!!

kizlar veeeeee guzel haber,

Bugun sabah 1 tartildim, 1 kilo vermisim bile

Cok ama cok mutluyum, ha bu arada size tavsiyem youtubedan zumba yazin aratin, hergun 30 dk yapsaniz bile super kalori verdiriyo. Valla cok umutluyum, yilmak yok devam tam gaz, bana geliyor boyle giderse cok super olucaz insaallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…