- 7 Aralık 2011
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
ay canim ya,coook sevindim mesajina. Inan bana birlikte baslarsak yapacagimiza inaniyorum.. Evet gercekten cok istekliyim ve hergun buraya girip yazarsak cok ama cok guzel ve faydali olur diye dusunuyorum..
Cok tesekkur ediyorum, eger pazara kadar baska kimse gelmezse birlikte baslar fazlaliklarimizdan kurtuluruz insallah,
Valla ben cok istiyorumm, aklinda baska soru falan varsa yaz lutfen,,
Evet bende coook istiyorum!! Aslinda bundan once anneme hep soyledim, anne lutfen bana yardimci ol diye, ama annem gene de yapacagini yapip onume yagli ve goze ve miydeye guzel gelen yiyecekler yapti (yanlis anlamayin sakin, annemi cooook seviyorum, vakat bir de beni anlayabilse, gercekten bunalima girmek uzereyim, cunku her serferinde dayanamayip yiyorum)
ayrica faydasi olurmu bilmiyorum fakat elma sirkesi zayiflamak icin faydali deniliyor, bugun ictim (fakat Rabbimin gucune gitmesin, ama tiksine tiksine ictim resmen, burnumu tutup iciyorum, sadece bana mi oyle geliyor bilmiyorum tabi ama kokusu ve tadi bana gore dayanilmaz, ama gene de denemeye devam etmeyi de dusunuyorum)
INSHALLAH dediyin gibi hayirlisiyla fazlalarimizdan kurtuluruz canim
Canlarım ben 25 yasında 1.57 boyunda 72 kilodayım((
Beni gören herkesin cok kilo almıssın demesinden bıktım 1 yıllık evliyim artık eski kiloma dönmeye cokkkkk kararlıyım bugün diyetimin 7. günündeyim daha tartılmadım cunku tartı almamız lazım esim yüzün küçüldü diyor :) hedefim 57- 58 kızlar motive olup bu kiloları verelimm diyetisyene gittim 6 öğün beslenmeye basladım 3 ana 3 ara midem küçüldü doyuyorum mevye porsiyonmu da tarcın serpiom tatlı istegimi bastırıo eşim tatlıyı cok sevdiği icin dolapta bir sürü cikolata var ama aklıma bile gelmio suana kadar bi dondurma yedim :)
bende aranıza katılmak istiyorum ama 1 haftalığına tatile çıkıyoruz eminimki tatilde yapamıyacağım için geldikten sonra başlıyabilirim benimde boyum 1.54 ve 75 kiloyum hedefim evlendiğimde 56 kilo ya inmek maalesef ben tüp bebek tedavisinde aldığım kiloları geri vermek istiyorum inşallah başarabilirim
Tabiki canim, aramiza hosgeldin. Ama sen once tatiline git gel, kendini iiyice motive et ve ondan sonra baslayalim. Umarim 50 li rakamlarda kendimizi gorebilicez. Tek istegim bu.
Birlikte olduktan sonra basaririz eminim.
tamam o zaman istiyorsak yapabiliriz. ayrica annenin yemeklerinin cok cok guzel olduguna eminim,anneler hep aynidir. Benim annemde senin annen gibi canim, ama soyle dusun hayir demek icin, simdi o guzel yiyecekler yagli ve bol kalorili, evet onlari yersek alacagimiz zevki sadece midemize yasaticaz bu da toplam 10 dakika surer, sonrasi cefa bizim icin. Oysa hayir dedigimizde sadece 1 saniyelik bisey.
Eger asiri derecede canin cok ama cok cekiyorsa 1 parca sadece tadimlik alabilirsin. Bunu bir dusun derim.Once nefis, idare, o kadr da iradesiz degiliz bence
gelelim ikinci konuya, elma sirkesi ise yaramiyor canim. Eger sabhlari uyandiginda birsey icmek istersen, zerdecal ve zencefil al aktarcidan, sabah kalkar kalkmaz 1 cay kasigi ucuyla azar azar ekle, az limon sik 1 kucuk cay bardagina ve bir dikiste bitir. hergun icersek yag yakimina yardimci oluyor. Ama onerim 1 hafta ic, 1 hafta birak.
Insallah, eger kendini hazir hissediyorsan bugun c.tesi sabahi basla, ben basladim bugun, yok hzir hissetmiyorum dersen, yarin en gec baslamis olman lazim.Ve tarti sart, ondan sonra her gun yazariz. Lutfen bildir canim
Su insanlar, takma canim, bir sure sonrada ay ne kadar cok kilo vermissin demelerini duyacaksin insallah. Sen bizlerden once baslamissin bile
Cok guzel 1 hafta gecmis bile, birakmak yok. Peki neler yaptin bizlere biraz bahsedebilirmisin?benimde hedefim 50. Insallah basaririz, bende bugun c.tesi sabahi basladim. An itibariyle 1.gunume girmis bulunuyorum. Diyetisyenin veridigi mide kucultucu formul ne canim.
Tarcin ise yariyormu merak ettim dogrusu?
Super canim, insallah birlikteyiz. Aramiza hosgeldin.
Su insanlar, takma canim, bir sure sonrada ay ne kadar cok kilo vermissin demelerini duyacaksin insallah. Sen bizlerden once baslamissin bile
Cok guzel 1 hafta gecmis bile, birakmak yok. Peki neler yaptin bizlere biraz bahsedebilirmisin?benimde hedefim 50. Insallah basaririz, bende bugun c.tesi sabahi basladim. An itibariyle 1.gunume girmis bulunuyorum. Diyetisyenin veridigi mide kucultucu formul ne canim.
Tarcin ise yariyormu merak ettim dogrusu?
Super canim, insallah birlikteyiz. Aramiza hosgeldin.
bende size katılabilirmiyim benimde göbegim ve belim sinirimi bozuyo inşlah veririz
Kızlar dün komşumuzda tartıldım tartı daha alamadığım için annemden 8 günde 2.5 kilo vermişim ama sabah tartılmak en doğrusu ben gece tartıldım diyete devamm:))))