• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete basladim kizlar,destek olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi dudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
kizlar bugun itibariyle diyete baslamis bulunmaktayim ama gaza ihtiyacim var 1 yil once dogum yaptim bebekten onceki en fazla kilom 58 dir tabi ben 60 la hamile kaldim ve suan 62.6 yim :43:ve fazla kilolarimda göbek kismimda bende yaza kadar bu göbegi eritmeye karar verdim ama biraz destege ihtiyacim var :21:baa destek olurmusunuz:61:

25 kisi bakmis bir kisi bile bisey yazmamis abuk sabuk bisey yazip basina sok sok deseydim daha ilgi cekerdi sanirim.

kolay gelsin cnmm:)bende yarın başlıyorum rejime inş:)
8-10 kilo vermek istiyorummmm :)umarım veriirm 2-3 ay içince :)

kolay gelsin canim sana bol booolllll sabir ve azim diliyorum,hergün yedigini ictigini paylasirsan daha cok yardimci olururz

posetcay ve hasretim öncelikle cevap yazdiginiz icin cok tesekkür ederim:71:buraya süper diyet bilmem ne yazsaydim en az 100 kisi atlardi ama bana sizin gibi arkadaslarda yeter:66:öncelikle bende size iyi zayiflamalar dileyim.Valla kizlar bugun benim ilk günümdü ve zorlandim diyebilirim ne yedigime gelince hic bisey ve evde suan islak kek mevcut gel beni ye diyo ama ben yemiycem:58:

posetcay ve hasretim öncelikle cevap yazdiginiz icin cok tesekkür ederim:71:buraya süper diyet bilmem ne yazsaydim en az 100 kisi atlardi ama bana sizin gibi arkadaslarda yeter:66:öncelikle bende size iyi zayiflamalar dileyim.Valla kizlar bugun benim ilk günümdü ve zorlandim diyebilirim ne yedigime gelince hic bisey ve evde suan islak kek mevcut gel beni ye diyo ama ben yemiycem:58:

kısss nsıl yani hiç bişy yemedinmi akşama kdr ama öle yapma cnmm valla yataga düşersin allah korusun ögleleyin ye akşam çok az yeee..

ya aslinda ögün yerine bi diyet ürünü icmeye basladim canim ama tamamiyle dogal bi ürün icinde yan etkisi olan yada kimyasal hicbisey yok hayatim ,sabah ögle aksam ondan ictim bugun sadece, aslinda bu tür seylere pek inanmam ama denemekte fayda vardir diye düsündüm umarim ise yarar:61:

ya aslinda ögün yerine bi diyet ürünü icmeye basladim canim ama tamamiyle dogal bi ürün icinde yan etkisi olan yada kimyasal hicbisey yok hayatim ,sabah ögle aksam ondan ictim bugun sadece, aslinda bu tür seylere pek inanmam ama denemekte fayda vardir diye düsündüm umarim ise yarar:61:

canim taniyorum o ürünü ben bende kullandim tamam kilo verdiriyo belki ama süekli yapilabilecek bisey degil haliyle birakincada hop geri aliyosun hepsini hatta bi arkadasimda yapti o verdiginden fazlaisni bile geri aldi..moralini bozmak istemem ama bence daha saglikli bir diyet secmelisin,zayifliycam diye sagligindan olma,ne kadar iicnde bisey yok deselerde inanama,hep zarar..

ya canim biri iyi diyo biri kötü diyo :27:tabikilo verdikten sonrada dikkat ediceksin her önüne geleni yersen tabiki fazlasiyla alirsinben bi ellili kilolara düssem:59:dogumdan sonra bu kilo yapisti kaldi ne ileri ne geri:4aslinda bu urunde benim yemeklerime dikkat etmeme sebeb olucak diye umuyorum:34: ömür boyu onu icerek yasamiycam ya zaten tadida igren yarin bile devam edebilicekmiyim bilmiyorum dogrusu:44:

Merhaba canım aynı durumdayız bi farkla ben çocuk doğurmadım ama kilom 62 ve yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ideal kilom 54 falan, ama anladım ki onu iç bunu ye kalori hesaplayla falan olmuyo bu iş. önce kendine neden kilo vermek istediğini sor, güzel olmak ve mutlu olmak için istiyosan kilo vermeye çalışırken mutsuz etme kendini. Gülmeyen zayıf bi yüzün olcaksa hiç verme daha iyi. Ben de diyete başlamadım ama karar verdim duygusal açlığımı yenmeye.Umarım ikimizde kurtuluruz bu kilolardan :50:

ya canim biri iyi diyo biri kötü diyo :27:tabikilo verdikten sonrada dikkat ediceksin her önüne geleni yersen tabiki fazlasiyla alirsinben bi ellili kilolara düssem:59:dogumdan sonra bu kilo yapisti kaldi ne ileri ne geri:4aslinda bu urunde benim yemeklerime dikkat etmeme sebeb olucak diye umuyorum:34: ömür boyu onu icerek yasamiycam ya zaten tadida igren yarin bile devam edebilicekmiyim bilmiyorum dogrusu:44:

canim tabikide karar senin,ben sadece uyarmak istedim,umarim diledigin kiloya saglikli bir sekilde ulasirisn

Merhaba canım aynı durumdayız bi farkla ben çocuk doğurmadım ama kilom 62 ve yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ideal kilom 54 falan, ama anladım ki onu iç bunu ye kalori hesaplayla falan olmuyo bu iş. önce kendine neden kilo vermek istediğini sor, güzel olmak ve mutlu olmak için istiyosan kilo vermeye çalışırken mutsuz etme kendini. Gülmeyen zayıf bi yüzün olcaksa hiç verme daha iyi. Ben de diyete başlamadım ama karar verdim duygusal açlığımı yenmeye.Umarım ikimizde kurtuluruz bu kilolardan :50:

canim ben bi 5 kilo falan versem mutlu olucamda yani dogumdan sonra kilolarim cok cabuk gitti ama 62 de takildim kaldim anlamadim ki:19:bide hamilelik sebebiyle kalan kilolarimda göbegimde toplandi:49:cok cirkin duruyo.Benimde en sevmedigim seydir öyle bisey giyince yandan bingil bingil sarkan yaglar:50:

öncelikle bu uzun maratonlu ve yorucu yolda başarılar dilerim.bende eylül ayında başladığım maratonuma sadece ama sadece 4 kilo vermiş olarak devam ediyorum.benim tek tesellim bu kış kilo almadın.yani eskisi gibi kış ayından 5-6 kilo alarak çıkmadım.1 kilo aldıysam diyet ve sporla geri verdim.ama bende havalar ısındı ya artık yürüyüşe başladım yediklerime daha dikkat edip akşamlarıda okulumuzun bayanlar için özel açtığı spor salonuna gideceğim.cuma nasipse başlayacağım spora.akşam 6 da başlıcakmış.gündüzde 1 saat yürüyüş.akşam 6 dan sonrada yemek yok.sadece meyva.en önemliside 3 litre su içeceğim.ben bu şekilde sanırım yaz ayına (hazirana kadar) 5 kilo vermiş olarak gireceğim nasipse... hadi bol şans hepimize.burdan yazışalım.en azından desteğimiz bitmesin...

öncelikle bu uzun maratonlu ve yorucu yolda başarılar dilerim.bende eylül ayında başladığım maratonuma sadece ama sadece 4 kilo vermiş olarak devam ediyorum.benim tek tesellim bu kış kilo almadın.yani eskisi gibi kış ayından 5-6 kilo alarak çıkmadım.1 kilo aldıysam diyet ve sporla geri verdim.ama bende havalar ısındı ya artık yürüyüşe başladım yediklerime daha dikkat edip akşamlarıda okulumuzun bayanlar için özel açtığı spor salonuna gideceğim.cuma nasipse başlayacağım spora.akşam 6 da başlıcakmış.gündüzde 1 saat yürüyüş.akşam 6 dan sonrada yemek yok.sadece meyva.en önemliside 3 litre su içeceğim.ben bu şekilde sanırım yaz ayına (hazirana kadar) 5 kilo vermiş olarak gireceğim nasipse... hadi bol şans hepimize.burdan yazışalım.en azından desteğimiz bitmesin...

canim ilk önce sanada basarilar diliyorum yolculugunda umarim istedigin kiloya ulasirsin biran önce:48:aslinda ben sürekli kilo aliü veren biri degilim yani ogluma hamile kalana kadar hep 56-58 arasi gidip geliyodum halimdende gayet memnundum ama hamileliktede aldigim kilolar sadece göbegimdeydi kilom cabukta gitti sayilir ama su 62 ugursuz rakamim ilan ettim takildim kaldim bazen 61 e düsüyorum ama iki gün sonra bi bakiyorum yine 62 :27:bende karar verdim biseyler yapmaya yoksa gitmez bu kilo benden yazda geliyo is isten gecmeden mudahale etmek lazim aslinda ben hic diyet insani degilim hayatimda yapmadim ama bakalim bugun 3. günüm bugunden sonra biraz kolaylasicak cünkü öglenleri normal ogüne gecis yapicam :66:neyse kizlar cok uzattim hepiniza bol sans az kalorili günler diliyorum:34:

Ya kizlar 5 gündür acim nerdeyse ve bir kilo vermisim yaa allah bilir oda sudur:43:

Actigim konulara bakarken bu konuma rastgeldim bir seneyi askin bi sure once acmisim ve inanirmisiniz bir senede yanlizca 1 kilo vermisim suan 61 kiloyum:27:hatta bazen 61 küsür bile olabiliyorum ve iki gündür diyetteyim yine bu ikinci diyet girisimim :8:en azindan 56 -57 kiloya düsmeliyim ama nasil basaricam bilmiyorum ilk gün gayet iyidimde bugün cok zorlandim:50:mutfakta bir kutu baklava ve ben agzima sürmedim en cok zorlandigim konu su tatli krizleri oyle elmayla falanda olcak is degil yani:50:insan soyle serbetli merbetli guzzeeeel bi baklava yemek istiyo:52:yokmu bana eslik edicek arkadaslar?Ne yedik ictik burda paylasir belki birbirimizi motive ederiz:21:

Vay be simdi kendimi cok kotu hissettim ben haric butun kk kadinlari 90-60-90 herhal:33:

Back
X