• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete baladm ok mutluyum

ya kızlar diyete başlayalı 13 gün oldu hala tık yok emzirdiğim için çok kısamıyorum yediklerimden sadece dikkat ediyorum ..başka napıcaaam yaaa yardıııım biri bana el atsııınn:))

ya kızlar diyete başlayalı 13 gün oldu hala tık yok emzirdiğim için çok kısamıyorum yediklerimden sadece dikkat ediyorum ..başka napıcaaam yaaa yardıııım biri bana el atsııınn:))

evde spor yapmaya çalış canım..faydası olacaktır..

kızlar nerdesiniz..neden kimse yokkmafoldumben bebişşş ne alemdesin nasıl gidiyor diyet???

bu diyetin üstünden 2 diyet daha geçti ama yine bozdum
yarın tekrar başlıcam
bana dua edinm nolur
inşallah bu sefer olur hipotrodim ve pco var çok kilo alıyor ancak çok çok çok zor veriyorum buda beni depresyona sokuyor
yarından itibaren yediklerimi yazıcam
ayrıca şuan 95 kilo oldum

canım merhaba,bende hipotroit hastasıyım, iki doğum sonrası 97 kilo olmuştum,diyetisyene gittim 4 ayda 13,5 kg verdim.ilk sayfaya yazdığın diyet çok sağlıksız ve çok ağır bir diyet önce daha fazla ve daha dengeli bir beslenme tarzına vücudunu alıştırıp onunla kilo verip daha sonraki zamanlarda ağırlaştırmalısın o zaman daha başarılı olursun.biliyorsun biz hipotroitlilerin en büyük sorunu ağır metabolizma bunun için hep aynı saatlerde yemeklerini yemelisin,diyelim aynı saatte yiyemedin öğünlerin arasına 3 er saat koy,kilo vermek için illa sabahın körü kalkıp yemen gerekmiyor çok geç kalkmıyorsan bir zararı olmaz 10-10:30 arası iyidir.istersen sana diyet listelerimi yazabilirim harfiyen uyarsan inan kilo verirsin.seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım canım,ama diyete uyamama gibi bir problemin varsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederim evet diyeti kişi kendi yapar ama diyetisyenin seni tartma durumu varya o insanı çok motive ediyor hırs yaptırıyor umarım başarılı olursun ::))))))

canım burda diyetisyen arkadaşım var bana günlük 1.800 kalorilik diyet vermişti
ama ne bilim hiç hırslanmıyorum işte

artık yapıcam yüzüm çocuk gibi görünsede vücüdum babnnem gibi duruyor
söz veriyorum burda yapıcam ve eski 64 kiloma dönücem

diyetini yazarsan sevinirim bir bakim benim listeyle ne fark var arasında

senin adınada çok sevindim darısı başıma

bu diyetin üstünden 2 diyet daha geçti ama yine bozdum
yarın tekrar başlıcam
bana dua edinm nolur
inşallah bu sefer olur hipotrodim ve pco var çok kilo alıyor ancak çok çok çok zor veriyorum buda beni depresyona sokuyor
yarından itibaren yediklerimi yazıcam
ayrıca şuan 95 kilo oldum

cnm bol şans inş. başarırsın bnmde 1 hafta oldu tam gaz devam;)

Bebişimmmm inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
İstedikten sonra yapılmıcak bişey değil ne kadar az kiloda verebilsen başarabilirsin bunu tatlım...
Hadi tekrar başla diyete,sağlığın için yapmalısın bunu... olumunekankayizsmile

sağolun arkadaşlar

ssabah 1 tane en küçük yumurtalardan haşlanmış yedim
domates bibere bol pulbiberli naneli limonlu
peynir
3 dilim kepek ekmek

kahvaltıdan önce yeşilçay biberiye ve funda çayı içtim limonluydu 20 dk sonrada kahvaltımı yaptım
ama kahvaltımı 11 de yaptım

saat 2 de 20 dk mekik çektim plates lastiğiyle çalıştım ağırlık çalıştım göbek attım

biraz öncede akşam yemeği yedim

3 dilim kepek ekmek

yoğurt ve şehriyeli tavuk çorbası içtim

kızlar ya tam 400 dr vermişim sokkkkkkk içindeyim oha falan oldum inanamıyorum

devam ediyorum dietime
kahvaltılarım zaten hep klasik

aralarda bolsu atıştırmalık salata filan

ama saat 4 gibi konserve tonbalığı yedim
3 dilim kepek ekmekle
aradan 1 saat geçti hem su içicem hemde spor yapıcam yine mekik çekicem

yalnız mekik çekince midem acayip bulanıyor nedense

bu arada karnım tok olduğu halde 400 gr eksik gördüm tartıda benim tartı aynı sabit yerinde durur yani kesinlikle yanıltmaca yok

inanmıcaksınız ama 93.900 gr olmuşum şoktayım demekki sıksık mide boş kalmaıdıkça zayıflanılıyor
tam 95 değildim 94.8-94 9 filan çıkıyordum uzun zamandır
1 hafta olmadı bile

beyaz ekmek,pirinç ,makarna ,hamurişi hiç yemedim
sebze ve kepek ekmeği yumurtayıda hergün yerdim onuda kıstım 3 gün yiyorum sadece
yemeklerime az yağ katardım onu bile azalttım çok az koyuyorum

Back
X