- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun mochachocalate bende bugün fire varEki Görüntüle 2574859
Uyanınca
Limonlu ılık su
Kekik çayı
Sabah 12.00
1 adet haşlanmış yumurta üzerine tereýagı zeytinyağı koydum
Zeytin
Peynir
3 dilim elma kivi
2 ceviz 4 5 tane fıstık
Marul
Maydanoz
Çay
Saol canım olsun sen yaz yine bidahakine yemezsin sanada afiyet olsun canimAfiyet olsun mochachocalate bende bugün fire var
Hoşgeldin cnm az kilo vereceksin kısa zaman da yaparsın umarımmerhaba bende aranıza katılmak istiyorum boyum 155 kilom 55 düğünüm var 31 mayısta 51-52 kiloya düşmek istiyorum biraz kollarımın kalınlığı ve göbeğim rahatsız ediyor beni
Ben daha aksam yemegi yemedim canım dışarıyada çıkmadım bol bol su içiyorum tarcınlı su ictim 1 litredeSabah limonlu su 3 tane hurma oglen ciğer akşam bir tane acıbadem kurabiyesi yarım ay corebi 2 tane poğaça akşam çok fazla oldu farkettim ama pek tutamadım doğrusu kendimi yapabilirsem yürüyeceğim ins. Sen ne yaptın
Zayıflamaya yardımcı oluyor canım 1 limonu halka halka kesip kabuk tarcinla beraber sürahiye koyuyom yarısı ılık su yarısı sıcak su koyup 15 20 dakika sonra içmeye hazırTarçınlı su neden?
yok estagfurullah olabilir canım ben öyle şeylere takmam rahat ol canımUmarım bana kizmiyorsundur ben biraz yaramaz bir diyet arkadaşıyim ama inan çok uğraşıyorum kendimle biraz irademi zorluyorum ama olacak inanıyorum
saol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun hepsi çok iyi görünüyor
Kahvaltından sonra dısarı çıktım canım biraz işim vardı bide alısveriş falan yaptım derken akşam 7 de geldim sen naptın canımEee bugün neler yaptın bakalım