Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Afiyet olsun canim. Ben sekersiz neskafe ve bi kac catal peynir az domates yedim kalktim. Oysa annemlere kasarli gozleme yapmistim 4 yaprak yufkadan bu azimle devam etmem lazim. 1 ay daha dayanip kalan kiloyu verip sonraki 1 ay sabitlemem lazim
Afiyet olsun canim. Ben sekersiz neskafe ve bi kac catal peynir az domates yedim kalktim. Oysa annemlere kasarli gozleme yapmistim 4 yaprak yufkadan bu azimle devam etmem lazim. 1 ay daha dayanip kalan kiloyu verip sonraki 1 ay sabitlemem lazim
Evettt bugun kilo bildirim gunu. Gecen hafta persembe biraz tok karnina ve ustumle tartildigimda 62 cikmistim. Pazar gunu tabi sabah ve ac karnina 60.8 Bugun 60.2 ciktim
Evettt bugun kilo bildirim gunu. Gecen hafta persembe biraz tok karnina ve ustumle tartildigimda 62 cikmistim. Pazar gunu tabi sabah ve ac karnina 60.8 Bugun 60.2 ciktim Eki Görüntüle 2579419
2 haftadir giremedim kizlar ama sizlerden de hic ses cikmamis. Kilo vermem yavasladi mi yoksa basima gelen olaylar yuzunden ben mi dikkatsiz yedim anlamadim. 2 kilo verebilmisim.