- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Eee bugün neler yaptın bakalım
Sabah 11.30 da kahvaltı
Akşam 19.30
Menemen
Yoğurt
Turp
Kefir
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee bugün neler yaptın bakalım
Ben güvenemem canım whatsap olayınawhattsapp grubu kursak daha sağlıklı olmaz mı sizce öneri tabi :)
Yok canım nie bırakayım bazen yoğunluktan yazamıyorum bende seni bıraktın zannettimMerhaba mochachocalate ben bıraktın sanmıştım bir gün yazmayınca yarından itibaren bende yazarım cnm
burdan takip etmek biraz zor oluyor. sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir ve 1 dilim salam yedim. Bugünden itibaren limonlu suya başladım. Normalde de gün içinde çok fazla su içerim ve sık sık lavoba ihtiyacım olur. Kilo bu sebepten almıyorum sanırım ama vermiyorum da. Yerimde sayıyorum :))))
merhaba kızlar hoşgeldiniz whatsapp olayına sıcak bakmıyorum güvenemem sen nasıl istersen onu yazabilirsin o sana bağlı canım boy kilo yazarmısınız salı günü kilo bildirimi günü çok iyi vermişsin kiloyu canımKizlar bende katilabilir miyim.Ben fazla bisey yemiyorum yani boyle tabak yapim falan maalesef hayat gidisatima uymuyo ama yediklerimi yazarim haftada 1 de kilo mu tartar yazarim. Zaten 1 aylik bi seruvenim oldu 6 kilo verdim devam edicem
Tekrar başla canım motivasyonunu kaybetmeYok cnm bırakmadım da psikolojik olarak biraz kötü hissediyorum kendimi konsantre olup diyet yapmakta buraya yazmakta zorluyor biraz beni kendimi yenersem ins. Devam edeceğim
Bende whatsapp sicak bakmiyorum. Tamam sali gunu bildirim yapayim. Dogum sonrasi kilo verme surecindeyim. Ikizlerimde 50 ile hamile kaldim 30 kilo aldim. 80 kusur vardi doguma girdim. Ilk 40gun icinde 20sini vermistim 60a kadar dusmustum ama annemin yanina geldim ee hersey hazir ye ic otur olunca fazla fazla aldim kisa surede. 1 aydir da yediklerimi kisitlayarak 6 kilo civari verdim. 160 boy suanki guncel kilo 62.merhaba kızlar hoşgeldiniz whatsapp olayına sıcak bakmıyorum güvenemem sen nasıl istersen onu yazabilirsin o sana bağlı canım boy kilo yazarmısınız salı günü kilo bildirimi günü çok iyi vermişsin kiloyu canım
Allah bağışlasin canım hamilelikte illa alınıyor sen hızlı bir şekilde vermişsiniz ama 20 kiloyu gerisinide düzenli bir şekilde devam ettirse kısa bir sürede vereceğine inanıyorum sen yeter ki isteBende whatsapp sicak bakmiyorum. Tamam sali gunu bildirim yapayim. Dogum sonrasi kilo verme surecindeyim. Ikizlerimde 50 ile hamile kaldim 30 kilo aldim. 80 kusur vardi doguma girdim. Ilk 40gun icinde 20sini vermistim 60a kadar dusmustum ama annemin yanina geldim ee hersey hazir ye ic otur olunca fazla fazla aldim kisa surede. 1 aydir da yediklerimi kisitlayarak 6 kilo civari verdim. 160 boy suanki guncel kilo 62.
Amin canim Allah razi olsun. Geriye bi 10 kilo civari kaldi iste 50-55 arasi yetecek bana. Buyuk bi azimle devam ediyorum insallah yilmadan sonunu da goruruz hepbirlikteN
Allah bağışlasin canım hamilelikte illa alınıyor sen hızlı bir şekilde vermişsiniz ama 20 kiloyu gerisinide düzenli bir şekilde devam ettirse kısa bir sürede vereceğine inanıyorum sen yeter ki iste
Inş canım her birlikte yaza zayıf girecezAmin canim Allah razi olsun. Geriye bi 10 kilo civari kaldi iste 50-55 arasi yetecek bana. Buyuk bi azimle devam ediyorum insallah yilmadan sonunu da goruruz hepbirlikte