- 12 Temmuz 2022
- 23.412
- 85.589
-
- Konu Sahibi Orangegreysky
Bak 8 saati bilmiyordum, benim 8 saat olmuyordur muhtemelendediğin gibi son öğününün zamanını daha erkene çekebilirsin. En geç 8 de yiyebilirsin mesela. Son öğününle ertesi günkü ilk öğünün arasında min 12 saat olmalı. Vücut min 8 saat açlıktan sonra yağ yakmaya başlıyomuş.
Onun dışında hep bilinen gibi fastfood azaltılabilir. Ekmek 4-5 dilim yeniyosa 2 dilime düşülebilir.
Ufak değişikliklerle kısa vadede olmasa bile uzun vadede daha sağlıklı ve fit olursunuz sporla da desteklenirse
Reklam operasyon yöneticisiyim bi şirketteNe iş yapıyorsunuz
Evde yemek yapmıyor musun, biraz uğraştırıcı ama sağlıklı olurduBak 8 saati bilmiyordum, benim 8 saat olmuyordur muhtemelenfastfood aslında "bu hafta daha yemeyeceğiz" dediğimiz zaman yemiyoruz. Dışarıdan yesek de köfte ya da ev yemeği falan yiyorum ben fastfooddan bıktım
58 civarıydım geçtiğimiz günler felaket ödemle 63'ü gördüm. Şimdi ödemi atıp tekrar tartılacağımKac kilosunuz? Bence 2.5 ,3 litre civari su icin. Yavas yemek yiyin ve cok cigneyin
Sabahlari ayni saatte wcye gidin.
Metebolizma hizli olunca istedigini ye ,cok kilo almiyorsun.
Metobolizma hizlandirici yiyecekler tuketin.
Gec saatte yemek yememeye calisin.
Evet onu son 20 gündür falan fark ettim. Muhtemelen uzun süredir var ama yeni fark edebildimNot: son zamanlarda fark ettiğim can sıkıntısı yemelerim de çok fazla var. Mesela yemek yiyorum, sonra yapacak bi şey bulamıyorum, yine bi şey yiyorum.
Olay tamamen bu bence, zaten siz de fark etmişsiniz. Böyle sıkıntıdan yeme isteği geldiği zamanlarda su/kahve/yeşilçay vs tercih etseniz ? Aklıma ilk bu geldi.
Yapıyorum yapıyorum yemek yapmayı da çok severim ama çok yoğun olursam o günü es geçiyoruz. Es geçince eşim tantuni falan söylese de ben ev yemeği söylüyorum yine.Evde yemek yapmıyor musun, biraz uğraştırıcı ama sağlıklı olurdu
Ben bazen yapmıyosam çorba veya peynirli salatayla falan geçiştiriyorum. Günah kaçamaklarım da olmuyo değil tabii de58 civarıydım geçtiğimiz günler felaket ödemle 63'ü gördüm. Şimdi ödemi atıp tekrar tartılacağımSuyu kışın çok iyi içiyordum yazın içemedim ironik bi şekilde başlayayım yine
Evet onu son 20 gündür falan fark ettim. Muhtemelen uzun süredir var ama yeni fark edebildimonu da deneyeyim yemeği erkene çekmenin yanında
Yapıyorum yapıyorum yemek yapmayı da çok severim ama çok yoğun olursam o günü es geçiyoruz. Es geçince eşim tantuni falan söylese de ben ev yemeği söylüyorum yine.
Evet oluyor 1 ay hiç tartımın değişmediğini biliyorum neden oluyor ben de çözemedim ama oluyor başıma 2 kez geldiNiloyatospikk yaklaşık 6-7 kg kadar verdim, gerçi o zamanlar sıkı diyet yapıyordum es vermedim pek. Son bikac aydır belli bi kg da sabitlendim en fazla 200 gr oynuyor. Bi direnç bu kadar uzun sürer mi? Sen de de böyle oluyo mu?
Eskisi kadar katı diyet yapmıyorum ama
Değildir herhalde, yazın silin olmadı ya da özelden yazabilirsiniz :)Uzun süredir kilo problemi yaşayan biri olarak, gece yemeleri hem midemi hem kilo verme sürecimi baltalıyor diyebilirim. Eşle yemek yemek güzel oluyor ama uyumadan bir saat önce yemek ciddi zarar veriyordur hem midenize hem kan şekeri dengenize. Sezgisel yemeyi araştırmanızı tavsiye ederim. Sağlıklı beslenme konusunda takip ettiğim bir uzman var yasak değilse adını paylaşayım
Kız ben yürümeye enerjim yok diyorum enerciiiiSpor salonuna yazılabilirsin.
Değildir herhalde, yazın silin olmadı ya da özelden yazabilirsiniz :)
Kız ben yürümeye enerjim yok diyorum enerciiii
Sema Özpekmezci hanımefendinin adı. Instagram üzerinden takip ediyorum. Güzel programları da var. Eleminasyona katılmıştım. Gluten ve laktoz hassasiyetimi farketmemi sağladı tavsiye ederimDeğildir herhalde, yazın silin olmadı ya da özelden yazabilirsiniz :)
Kız ben yürümeye enerjim yok diyorum enerciiii
Ay yok o işlere girişmem asla. Vücuda almıyorum sadece göbeğe alıyorum kiloyu maalesefBende öyleyim, ama havuzda varmış salonda hevese geldim bilmiyorumsu zayıflama çayları felan ne olursa olsun kullanmanızı tavsiye etmem, ekmeği komple kesin, akşam yediden sonra bişi yemeyin, bence kesinlikle kg verirsiniz. Ayrıca bence gayet zayifsiniz fotolarda, bebekte yapın öle zayıflarsiniz
Çok teşekkürler inceleyeyimSema Özpekmezci hanımefendinin adı. Instagram üzerinden takip ediyorum. Güzel programları da var. Eleminasyona katılmıştım. Gluten ve laktoz hassasiyetimi farketmemi sağladı tavsiye ederim