Arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım ve atalım bu kiloları ustumuzden. Geçen sene abimin düğünü için 65 den 56 kiloya kadar sustum spor falan yok lahana çorbası kalori hesabı falan derken gitti kilolar uzun zaman aldı tabi. Sonunda istediğim elbiseye girdim ve düğün sonrası hepsi ve daha fazlası geri geldi , şuan yine 65 oldum. Ama bu sefer kendi düğünüm var artık kismetse temmuzda :) temmuza kadar vaktim var anlamına gelmiyor bu tabi
Hedefim 10 kilo 1 ayda 2 ayda bisekilde azalarak gitmeli bu kilo. Benim uygulayacağım taktikler akşam 6 dan sonra yemek yememek ,
Bunu demesi kolay yapması benim içinde oldukça zor ama birbirimize sorumlulugumuz olsun yemeyelim.
Akşam 6 ya kadar abartmadan herturlu yagli unlu hamur tatlı işi besinler yenebilir o kişinin vicdanına kalmış abartmak sizin elinizde. 6 da akşam yemeği (sebze, tavuk, baklagiller) 8 9 kasık yoğurt salata yenmeli, aynı şekilde 4 kaşık asilmamali pilav makarna
Önemli kısım 6 dan sonra ne yenecek , yenmeden nasıl durulacak. Secenekleri çok araştırdım
1. Tarçınli sut
2. Zencefil , zerdeçal, tarçın yoğurt karışımı
3. 1 kaşık Yulaf ile naneli pulbiberli yogurt
4 . elma
5. Limonlu su
6. Yeşilçay
Tuzlu olarak Yulaflı yoğurt tatlı olarak tarcinli süt favorimdir.
Birbirimize yardımcı olalım , bende hergun kilomu ve denediklerimi yazmayı dusunuyorum .sizinde desteklerinizi bekliyorum kızlar