sabah tartıldım ve sonuca inanamadım. tam 81,5 kiloyum. neden her defasında sil baştan başlıyorum?
spor kursuna, diyetisyene verdiğim paralar boşa gitti.
valla bendende alkış sana... her akşam böyle devam etsek sorun kalmıcak..bende çekirdeğe dayanamıyorum... ama ben evde artık pasta yapmıyorum....misafir gelirse belki
Üzülme esther bu sadece senin başına gelmiyor. Daha bugün okudum dr. un biri diyorki diyet şişmanlatır. Senin yazınıda okuyunca sanırım doğru söylüyor dedim. Ben yaklaşık 3 ay önce adet düzensizliğimden gittim doktora pko ve insülin direnci tehşisi koydu ve inanamadım 88 kilo olmuşum. Eğer tatlı yeme isteği sık sık oluyorsa sendede insülin direnci olma ihtimali yüksek. Bu bir hastalık ve dahası şeker hastalığınında başlangıcı.
ben bir öneride bulunabilir miyim?ben kendimi bildim bileli diyetle yaşadım.hani ööle çok kilolu filanda değilim.sporla geberttim kendimi her tarafım beton gibi olana kadar.5gün patates diyeti isveç diye yoğurt diye aklınıza ne geldiyse yaptım.fazla olan 5kg.yi veriyordum ama gene geri alıyordum.bu yıllarca bööle sürdü gitti.ta ki bişey keşfedene kadar:İÇ SESİM! arkadaşlar yaptığınız herşey boş.ben günde sadece 2lt su içiyorum ve pastamdan kızartmama kadar yiyorum.diyeti bıraktım ve 10kg verdim.nasıl mı:herşeyden yiyin ama yediklerinizi 15-dk.ya sığdırın.çünkü bi tencere de yeseniz mini bir tabak da yeseniz beyin 15-20dk.da mideye doydun sinyali gönderiyo.bi nevi beyninizi kandırıyosunuz yani.2:iç sesinizi dinleyin.pasta size hoş görünebilir ama yemeden bi an durup düşünün gerçekten istiyormuyum yoksa maymunluk mu yapıyorum diye.gerçekten istiyorsanız yiyin.ama her lokmasını sindire sindire 15 dk.ya yayarakve tatlı krizinden önce bir bardak su içmenizi öneriyorum.3:koca kıçlı insanlara bakmayın.eleştirmeyin.beyninizi olmak istediğiniz insanlara yönlendirin.mankenlerin resimlerine bakın yoldan geçen hoş bir bayana zayıf bi çocuğa ince bi adama.zamanla beyniniz öyle olmanız gerektiğini düşünecektir siz farkına varmadan.çünkü rahatlama hormonu salgılıyorsunuz ve bu beyninizin hoşuna gidiyo.4teyiz dimi:aynada falsolarınıza bakmayın beğendiğiniz yerlerinizi inceleyin zamanla diğer taraflarınız incelecektir.5lmak istediğiniz bedende bişey satın alın ve içine sığmasanız da haftada bi gün belirleyin ve onun içine girmeye çalışın hafiften girmeye başladığınızda daha çabuk kilo vereceksiniz.kafanızdaki ama bu kilo yapar yemiim fikrini silin herşeyden yiyin AMA İÇİNİZİ DİNLEYİN.
canım ya seni Allah mı gönderdi. ne kadargüzel yazmışsın. valla ben çok tuttum söylediklerini. bundan sonra dediğin gibi 15 dakikada yicem. zaten benim en büyük sorunum aşırı hızlı yemek, çiğnemeden yutmak.
yediğim aburcuburları bazen sigara içer gibiyiyorum. yani çok efkarlıymışım da cipsleri avuç avuç yuttukça hırsımı alıcak, efkarımı yenecek gibi. yani düşünmeden, gerçekten isteyip istemediğimin farkında bile olmuyorum ki. kocaman bir cips varsa onu bitirene kadaryemek zorundaymışım gibi yiyorum. yani 4 gün öncesine kadar :)
ben şişman insanlara bakıp avunuyorum bazen. eşimin ailesine gittiğimizde hatta kendimi zayıf hissedip yedikçe yiyorum. onlar çk şişman da... sonra televizyondakiincecik, güzel giyimli hatunlara bakıyorum, efkarlanıyorum. kesin zayıflamalıyım diyorum..sonrası malum...
ben 38 beden olmak istiyorum. aslında 38 beden bir takım elbisem var onu kullanabilirim:)
arkadaşım çok sağol içimi aydınlattın vallahi. yine beklerim buraya. ha bişey sormayı unuttum. spor da yaptın mı 10 kilo verirken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?