diyet ve yürüyüşle kilo verilir mi ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
evet arkadaşlar. spora gittim 2 gün. ilk gittim hoca iyiydi bekliyorum geri dedi. sonra 2. gün gidemedim. 3. gün gittim başka hoca vardı. 11 gibi. sabah. geri gönderdi . yapamıyormuşum sakat kalırmışım. babamı aramış demiş. :S yürüyüş diyor. spor hocası babamda diyor ama kilo verilmez öyle benceee. ben kısa sürede kilo vermek istiyorum. fazla kilon yok diyolar. diyetisyene gittiğimde 89.8 di sonra diyete başladım. spora gittim tartıldım 89.0 oldu sonra 2. gün yine gittim 89.9 olmuş sonra bisiklete bindim orda yine tartıldım 89.8 olmuş kilo vermek istiyorummm yaa: S 17 yaşındayım.

ben diyet+her gün yarım saat yürüyerek 8 kilo verdim.
ama kilom senin kadar değildi, eğer spor yapmak senin için şu an uygun değilse tabiki yürüyüşlerini aksatmadan yapmalısın. çünkü sadece diyetle kilo vermektense yürüyüşü eklemek çok daha sağlıklı. hem yürümek çok faydalı bi spor baban neden kilo verilmez öyle demiş anlamadım. bence yürü günde bi iki saat :)

Tempolu yürümek kilo verdirir.
Ben diyet yapmadığım halde her gün tempolu yaptığım 1 saatlik yürüyüşlerle 4 kilo vermiştim . Ayrıca incelme de olmuştu .
Sen diyet destekli yaptığın taktirde bu yürüyüşleri iyi sonuç alman kaçınılmaz bence.

Ben bi buçuk aydır hem diyet yapıyorum hem de neden45 dakika yürüyüş bir kilo verdim sadece ama hiç bi şekilde pes etmeyeceğim inşallah gerekirse bir yıl boyunca devam edeceğim kilo ;74

öncelikle canım üzgünüm ama yaşın daha küçük ve belirttiğin kilo oldukça fazla. ama önemli olan beden kitle endeksin yani boy ve kilo orantın..
bence tek başına altında kalkabileceğine inanmıyorsan bir diyetisyene başvurabilirsin, devlet hastanelerinde de mevcut zaten..
yürüyüşe gelince yürüyüşle gayet güzel kilo verebilirsin ama hergün aynı tempoda ve km de yürürsen vücut bir süre sonra ona alışıp onu rutine alacak ve kilo kaybı yaşamayacaksın
zamanında 18 kilomu verdim ciddi bir diyetle ve yürüyüşle ama günde 20 km yürüyordum hızlı hızlı
yani eğer birşeyler yapmak istiyorsan önce yemekten feragat etmelisin sonra bir gün mekik bir gün yürüyüş koşu gibi değiştirerek yaparsan daha faydalı olacaktır
ayrıca yediklerini not alırsan ruhen daha az yersin benden sana tavsiye..

O yaşlarda çok sıkı bir rejim yapmak pek iyi değil bence. 1 ayda en fazla 4 kilo vermelisin. Daha fazlası pek sağlıklı değil. Yaza kadar 15 kilo verebilirsin. ama önemli olan zayıfladıktan sonra o kiloları geri almamaktır. Yürüyüş ile zayıflayabilirsin ama aldığın kalori her zaman harcadığından biraz az olsun.

bende 16 yaşındayım 2 hadtadır fitness'a gidiyorum ama zayıflayamıyorum, içinizde yürüyerek zayıflayanlar varsa nolur yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…